Адора Diаmond Garden
Адора Flatiron Скопје
Сакам да купам СТАН

За Адора

Проектантско биро

  • Дипл. инж. архитект Ванчо ЃеорѓиевскиProektansko biro
  • Дипл. инж. архитект Нина Стрезоска
  • Дипл. инж. архитект Марија Блажеска
  • Дипл. инж. архитект Роберт Старделов
  • дипл. инж. архитект Небојша Јовановски
  • Дипл. инж. архитект Верче Ангелова
  • proekti@adora.com.mk

Градежен сектор

Стручен тим од 100-тина висококвалификувани градежни работници, врвни мајстори, неимари и ентузијасти, подготвени за рекордно брза и висококвалитетна градба. Стручњаци за надзор и контрола, компетентни надворешни соработници и консултанти од науката.