Адора Diаmond Garden
Адора Flatiron Скопје
Сакам да купам СТАН

Станбено деловни објекти

Модерен и функционален станбено-деловен објект во Ѓорче Петров-Скопје. Сместен е во срцето на општина Ѓорче Петров, во близина на магистралниот пат Скопје-Кичево-Охрид, непосредно до пазарот, црквата „Свети Петар и Павле“, трговскиот центар СП Планет, медицинската поликлиника Ѓорче Петров, полицијата, единицата за противпожарна заштита и паркот Ѓорче Петров каде е саат кулата, донација на „Адора Инженеринг“. Овој енергетски ефикасен објект, изграден според европските стадарди за квалитетно домување, на станарите им нуди модерно живеење.

13

Lokali Gjorce Petrov