Адора Diаmond Garden
Адора Flatiron Скопје
Сакам да купам СТАН

Понуда

Адора инженеринг преку одлична соработка со банкарскиот сектор нуди најповолни услови за станбено кредитирање за своите купувачи, со најниски каматни стапки во историјата на Македонија.

komercijalnaВо Комерцијална банка АД Скопје, купувачите на стан од Адора инженеринг можат да добијат станбен кредит со само 15 % учество и 2,9 % фиксна годишна каматна стапка за првите 3 години.

Понуда на Комерцијална Банка

 

NLB_Banka cmykВо НЛБ Банка АД Скопје, купувачите на стан од Адора инженеринг можат да добијат станбен кредит со учество од само 15 %, 4,2 % фиксна годишна каматна стапка за првите три години,  6,0 % проментлива годишна каматна стапка за останатиот период.

 Понуда на НЛБ Банка АД Скопје

Адора инженеринг има висок авторитет и кредибилитет во банкарскиот сектор, што во голема мера ја олеснува одлуката и ја забрзува процедурата за добивање станбен кредит. Компанијата им е на располагање на купувачите на недвижности, за информации и помагање за полесно аплицирање и побрзо завршување на постапката за добивање кредит. Во одредени промотивни периоди, заедно со банките на кредитобарателите им се нуди можност за добивање станбени кредити без плаќање трошоци за нивно одобрување и проценка на хипотека.

 

Адора инженеринг има одлична соработка со:

st   sparkoh

Станбено кредитирање                Станбено кредитирање                  Станбено кредитирање

Halkbank

    download

Станбено кредитирање                 Станбено кредитирање                 Станбено кредитирање

 

procredit-logo

Станбено кредитирање

Проект купи куќа, купи стан

Адора инженеринг од почетокот го поддржува владиниот проект „Купи куќа, купи стан“, каде е вклучена со дел од станбената понуда. Граѓаните имаат можност со користење на државните субвенции, под исклучително поволни услови да станат сопственици на квалитетен и сигурен дом од Адора инженеринг, која досега со овој проект има продадено 50 станови, а учестуваше и на саемите „Купи куќа, купи стан“ во Скопје, во организација на министерството за финансии на Р.М.

 

kupiПреку проектот “Купи куќа, купи стан“, моментално по поволни услови можат да се купат станови во атрактивниот објект Билјанини Извори во Охрид.

 

 

 

Купи куќа, купи СТАН