Адора Diаmond Garden
Адора Flatiron Скопје
Сакам да купам СТАН

Промоции

10/02/2018

fb-cover-01

По повод Денот на вљубените, Свети Валентин, за секој купен ДОМ од 12 до 17 февруари 2018, Адора инженеринг обезбеди романтичен подарок – Патување за двајца со авион во Вечниот град РИМ. Подарокот ќе го добијат сите купувачи на дом од Адора инженеринг во промотивниот период, кои ќе купат стан во новите објекти Адора Flatiron Скопје и Адора Diamond Garden, ќе склучат преддоговор за купопродажба и ќе уплатат    10 % од вредноста ( цената ) на станот. Подарокот под слоганот НАЈМНОГУ ЉУБОВ НА М²,  е продолжение на традицијата на Адора инженеринг постојано да се грижи за своите купувачи, со внимание, изненадувања, награди и подароци, со цел да им возврати за подарената доверба. Купувачите од Адора секогаш добиваат ПОВЕЌЕ ОД ДОМ!