Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Национални признанија

07/12/2018

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГДОБИ НАЦИОНАЛНО ПРИЗНАНИЕ ЗА МАКЕДОНСКИ КВАЛИТЕТ 2018

Градежната компанија Адора инженеринг денес од претседателот на Република Македонија д-р Ѓорѓе Иванов доби национално признание за македонски квалитет 2018, што четврта година по ред го доделува Сојузот на Стопански комори на македонските претставници кои имаат традиција во создавање и одржување национален бренд. На манифестацијата Македонски квалитет, признанието го прими основачот и генерален директор на…

Повеќе
23/02/2015

Награда за најпопуларна градежна компанија во 2014

На манифестацијата „Најпопуларни“, позната како „Гран при“ и „Битолски оскар на популарноста“, Адора инженеринг го доби признанието најпопуларна градежна компанија во 2014-та година во Македонија, а генералниот директор проф. д-р Ванчо Чифлиганец ја доби специјалната награда за општествена одговорност. За првиот човек на Адора инженеринг, сопственикот и генерален менаџер проф. д-р Ванчо Чифлиганец,  признанијата се…

Повеќе
11/12/2014

Избор за градежен супербренд за 2013/2014

Адора Инженеринг ја прими дипломата  супербренд за 2013/2014 година на свечената церемонија што во присуство на голем број македонски супербрендови и гости вчера се одржа во Сити Хол, Скопје. Д-р Драгана Д. Чифлиганец, извршен директор на Адора Инженеринг, по примањето на престижното признание од Зоран Саздовски, директор на Супербрендс Македонија, порача дека по 12 годишното…

Повеќе
27/02/2014

Св. Климентов орден-Прв ред, МПЦ, 2014, за проф. д-р Ванчо Чифлиганец

Св. Климентов орден-Прв ред, МПЦ, 2014, за проф. д-р Ванчо Чифлиганец

Повеќе
30/11/2013

Награда за индивидуален филантроп, 2013 за проф. д-р Ванчо Чифлиганец

Проф. д-р Ванчо Чифлиганец, ген. дир. на Адора Инженеринг ја доби Наградата за индивидуален филантроп за 2013-та година во Македонија од Центарот за институционален развој ЦИРа, што синоќа во Скопје ги додели традиционалните награди за филантропија и општествена одговорност, со кои им се оддава признание и благодарност на поединци и претпријатија за добрите дела за…

Повеќе
27/02/2013

Девет национални признанија за најдобри ООП

Девет национални признанија за најдобри ООП

Повеќе
27/02/2013

Четири награди за изградба на еко домови, 2013, 2012, 2011, 2010

Четири награди за изградба на еко домови, 2013, 2012, 2011, 2010

Повеќе
12/07/2012

Награда за корпоративна филантропија, 2012

„Адора Инженеринг“-Скопје ја доби наградата за корпоративна филантропија за средно претпријатие за 2012 година, што Центарот за институционален развој на генералниот директор проф. д-р Ванчо Чифлиганец му ја додели на „Вечерта на благодарноста“ синоќа во хотелот Александар Палас во Скопје. На 6-тата ваква  свеченост, ЦИРа додели 14 награди на бизнис компании, граѓански организации, институции, медиуми…

Повеќе
27/02/2012

Јубилејна награда за најголем број реализирани ООП проекти, 2007-2011

Јубилејна награда за најголем број реализирани ООП проекти, 2007-2011

Повеќе
27/02/2011

Инвеститор на годината во 2010 и 2011од RealExpo-Скопје

Инвеститор на годината во 2010 и 2011од RealExpo-Скопје

Повеќе