Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Тековни објекти

21/04/2017

Скопје – Аеродром Црква 3

Модерниот станбен објект „Аеродром Црква 3“ е на ул. „Методија Шаторов Шарло“, на почеток на урбаната општина Аеродром, 10 минути пеш од строгиот центар на Скопје и главниот градски плоштад Македонија. Објектот е на атрактивна локација, во близина на меѓународната железничка и автобуска станица во Скопје, булеварите „Јане Сандански“ и „Кузман Јосифовски-Питу“, непосредно до црквата…

Повеќе
11/08/2016

РЕКРЕАТИВЕН КОМПЛЕКС АДОРА ИЛИНДЕН – СКОПЈЕ ДОМ ЗА ЖИВЕЕЊЕ И НЕГА „ВТОРА МЛАДОСТ“

Рекреативниот комплекс Адора Илинден-Скопје – Дом за живеење „Втора младост“, се гради на атрактивна локација во срцето на општина Илинден-веднаш до главната сообраќајница, во непосредба близина на Град Скопје, со пристап до развиена инфраструктура. Комплексот проектиран на приземје и пет ката, со дел за домување, заеднички простории и простории за лекување и нега, ресторан, кујна,…

Повеќе
26/02/2016

Адора Diamond Garden Скопје Карпош

Објектот на десет ката, чија надворешност е инспирирана од зелениот дијамант, прекриен со многу стаклени површини и дијамантски структурни црти, во внатрешноста во буквална смисла ќе претставува зелена градина. На приземниот дел ќе бидат сместени деловните простории со површина од од 50 до 1.100 м²,  чија посебна предност е катната висина од пет метри, што…

Повеќе
31/07/2015

Адора Flatiron Скопје – Центар

Доживејте го духот на Њујорк во Скопје Атрактивен и уникатен во регионот, елитниот станбено-деловен комплекс Адора Flatiron Скопје, инспириран од Њујоршката урбана и архитектонска икона Flatiron, е лоциран во централната урбана зона на македонската метропола. Објектот на ул. Иван Козаров бб, сместен меѓу два булевари, во централното подрачје на Скопје, на почетокот на општина Кисела…

Повеќе
06/07/2015

Скопје – Адора Црниче 2016

Луксузната резиденција Адора Црниче 2016 се наоѓа на исклучително атрактивна локација, само 3 минути возење од централното подрачје на македонската метропола, во елитната населба Црниче, под зелените падини на Водно, со прекрасен поглед, од каде Скопје се гледа на дланка. Објектот над црквата Света Петка, опкружен со природните убавини на Водно, со сопствена парк шума…

Повеќе