Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Новости

10/08/2017

Адора инженеринг во месец август нуди одлична можност со одлична цена за купување веднаш вселив стан од 84 м2 во објектот „Аеродром Кружен тек

Stan tip 3- 2,3,4,5

-Објектот „Аеродром Кружен тек“ се наоѓа наспроти здравствената поликлиника Јане Сандански, црквата Св. Илија и детската градинка Изворче, во близина на меѓународната железничка и автобуска станица, со лесен пристап до главните сообраќајници, значајни институции и центри во општина Аеродром и Скопје, на граѓаните им нуди можност под поволни услови да станат сопственици на дом со европски квалитет и луксузен деловен простор за успешен бизнис во близина на централната урбана зона на македонската метропола.

-Објектот е на девет ката и поткровје, со 120 еко-станови, деловни простории и модерни паркиралишта.

– „Аеродром Кружен тек“ е изграден според унифицираната методологија на Адора инженеринг, светските стандарди за квалитетно домување, енергетски ефикасен кој на станарите им штеди енергија, пари за греење и за ладење.

-Со уредена хортикултурно оплеменета средина, објектот нуди одлични услови за урбано живеење, бизнис и релаксација.