Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Новости

07/09/2017

Градежната компанија Адора инженеринг на сите граѓани им го честита националниот празник 8-ми Септември, Денот на независноста на Република Македонија.
На 26 годишнината од историскиот референдум кога граѓаните се изјаснија за независна, суверена македонска држава, да им се оддолжиме на храбрите претци чувајќи ја слободната, стабилна, обединета, демократска, економски развиена, европска Македонија. Сплотени како нација и држава да чекориме напред по патот кон попросперитетна држава со поквалитетен живот и посреќни граѓани.

cestitka-za-denot-na-nezavisnosta-2017