Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Новости

29/04/2017

Адора инженеринг им го честита 1-ви Мај, меѓународниот празник на трудот на сите работници, со заложба и надеж за подобра економска благососотојба во Македонија. Потсетувајќи на историската димензија на празникот, кога пред 131 година на штрајк во Чикаго работниците побарале осумчасовен работен ден, порачуваме дека сите работници имаат право на адекватен третман и услови за работа, вреднување според трудот и поддршка на развојот, за личен просперитет, напредок на економскиот субјект и пошироката заедница, принципи кои ги почитува и практикува Адора инженеринг за своите вработени.

cestitka-1-maj-2017