Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Станбено деловни објекти

objekti-adora-cair-01
Елитен станбено-деловен објект. Станови за квалитетно семејно домување. Во него е сместен познатиот модерен трговски маркет ВЕРО, кој е најголем во овој дел на Скопје. Овој објект е единствениот, каде „Адора Инженеринг“ се јавува како изведувач на работите за негова изградба.
  • Изграден по светските стандарди за квалитетно домување.