Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

За Адора

Проектантско биро

    • Дипл. инж. архитект Ванчо ЃеорѓиевскиProektansko biro
    • Дипл. инж. архитект Марија Блажеска
    • Дипл. инж. архитект Верче Ангелова
    • proekti@adora.com.mk

Градежен сектор

Стручен тим од 100-тина висококвалификувани градежни работници, врвни мајстори, неимари и ентузијасти, подготвени за рекордно брза и висококвалитетна градба. Стручњаци за надзор и контрола, компетентни надворешни соработници и консултанти од науката.