Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Меѓународни награди

17/12/2012

Адора Инженеринг и д-р Ванчо Чифлиганец – единствените претставници од Македонија се добитници на наградата- Најдобро претпријатие од градежништвото и Најдобар менаџер од Македонија во 2012 година. Ова реномирано признание, што го доделува Европската бизнис асоцијација, на Адора Инженеринг и припадна за најдобра бизнис репутација, за успешно менаџирање и за динамичен раст на компанијата.

Наградата, на д-р Чифлиганец, му беше доделена на престижната меѓународна манифестација „Најдобри претпријатија во Европа“, на 17 декември 2012 година, на свечена церемонија во кралската палата „Хофбурн“ во Виена, Австрија, во присуство на голем број претставници од повеќе земји во светот.

Viena2

viena1

Viena3

Viena4