Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Архива промоции

27/02/2017

Сите купувачи на стан или деловен простор од 25.02. до 08.03. 2017 со потпишан преддоговор и уплатени 30 % од цената, ќе учествуваат во извлекувањето на наградата Дијамантски прстен на 10.03.2017. во Адора инженеринг. Во наградната игра ќе учествуваат сите купувачи на стан или деловен простор во Адора инженеринг кои ќе ги исполнат правилата.

ПРАВИЛА ЗА НАГРАДНАТА ИГРА ПРЕСЕЛИ СЕ ЗА МЕНЕ

adora-na-saem-nedviznosti-2017