Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Архива промоции

26/02/2015

Од сите купувачи на стан од Адора инженеринг на 5 Меѓународен саем на недвижности во Скопје, со извлекување на 7 март (сабота), НАЈСРЕЌНИОТ,ќе добие вреден подарок – КОМПЛЕТНО ОПРЕМУВАЊЕ НА НОВИОТ ДОМ!

saemska_promocija