НОВОСТИ

Европски награди за најуспешна компанија и најуспешен менаџер, 2012, Виена, Австрија

Адора Инженеринг и д-р Ванчо Чифлиганец – единствените претставници од Македонија се добитници на наградата- Најдобро претпријатие од градежништвото и Најдобар менаџер од Македонија во

Прочитај повеќе »