Европски награди за најуспешна компанија и најуспешен менаџер, 2012, Виена, Австрија

Адора Инженеринг и д-р Ванчо Чифлиганец – единствените претставници од Македонија се добитници на наградата- Најдобро претпријатие од градежништвото и Најдобар менаџер од Македонија во 2012 година. Ова реномирано признание, што го доделува Европската бизнис асоцијација, на Адора Инженеринг и припадна за најдобра бизнис репутација, за успешно менаџирање и за динамичен раст на компанијата. Наградата, […]