АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДОБИ НАЦИОНАЛНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТЗА ЕЛИТНИОТ СТАНБЕН ОБЈЕКТ СКОПЈЕ-ПОД ВОДНО

„Адора Инженеринг“ го доби 8-то високо национално признание за најдобри општествено одговорни практики, плакета за 2012 година, за проектот ЕКО ДОМ ЗА ДЕНЕС И ЗА УТРЕ, СКОПЈЕ-ПОД ВОДНО, во категоријата Однос кон животната средина од министерството за економија. Национално признание за најдобри ООП за Адора Инженеринг за 2012 година Проектот е дел од долгорочната стратегија […]

СО 3,20% КАМАТА, АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И СТОПАНСКА БАНКА-СУПЕР ШАНСА ЗА НОВ ДОМ!

Градежната компанија Адора Инженеринг и Стопанска банка ги обезбедија најповолните услови за купување нов дом, со фиксна каматна стапка од само 3,20% во првите 3 години, за клиенти кои платата ја примаат преку банката. Целта на Адора Инженеринг со овој субвенциониран кредит од страна на компанијата, е да им овозможи на граѓаните да станат сопственици […]

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЈА ОДБЕЛЕЖА МЕЃУНАРОДНАТА НЕДЕЛА НА ПРОДАВАЧИТЕ НА УЛИЧНИ ВЕСНИЦИ

Продавачите на улични весници ја посетија „Адора Инженеринг“, каде вработените се вклучија во одбележувањето на меѓународната недела на продавачи на улични весници. Веселите продавачи, Ален и Армандо, згрижени во Дневниот центар за деца на улица во Шуто Оризари и Антон, од социјално загрозено семејство, беа срдечно дочекани од вработените кои купувајќи го весникот „Лице в […]

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НИ ГО ОТКРИ ЧУДЕСНИОТ СВЕТ НА ДУБАИ

Во Дубаи

„Никогаш нема да го заборавиме прекрасното патување во Дубаи. Благодарение на „Адора Инженеринг“, прв пат стапнавме на Блискиот Исток и го откривме магичниот град, кој несопирливо се развива, експанзивно се гради и е една од најпосетените туристички атракции во светот. Дубаи плени со модерниот сјај, кој е совршено споен со ориентралната традиција и култура на […]

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО НАГРАДНО ПАТУВАЊЕ ВО ДУБАИ ЗА КУПЕН СТАН И СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ НА САЕМОТ НА НЕДВИЖНОСТИ REALEXPO

Вицепремиерот Ставрески го посети штандот на Адора Инженеринг

„Адора Инженеринг“ по трет пат со репрезентативен штанд се претставува на Меѓународниот саем за недвижности RealExpo 2013 во Скопје. Периодот меѓу двете саемски манифестации беше со најголеми инвестициски проекти на компанијата, која комплетно заврши и предаде 300 станови со имотни листови. Во тек е изградбата на пет нови елитни висококвалитетни станбено-деловни објекти во Скопје со […]

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НУДИ МНОГУ НАГРАДИ И ПОВОЛНИ ПОПУСТИ НА САЕМОТ НА НЕДВИЖНОСТИ REALEXPO СКОПЈЕ

Вицепремиерот Ставрески, дир. Кавракова и ген. дир. д-р Чифлиганец на штандот на Адора Инженеринг

Првиот ден на саемот на недвижности RealExpo 2013, репрезентативниот штанд на Адора Инженеринг го посетија 1500 посетители. Од нив, 150 покажаа изразен интерес за купување на стан, за што детални информации добија од менаџерите за продажба во компанијата. По отворањето на саемот, штандот на Адора Инженеринг прв го посети заменик претседателот на Владата на Република […]

ШТО ОБЈАВИ МАГАЗИНОТ КАПИТАЛ НА 7 МАРТ 2013 ЗА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И ПОБЕДНИКОТ НА НЕДЕЛАТА ВО БИЗНИС КРУГОВИТЕ-ГЕН. ДИР. ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ

Генералниот директор проф. д-р Ванчо Чифлиганец - победник на неделата - магазин Капитал

      Генералниот директор проф. д-р Ванчо Чифлиганец – победник на неделата – магазин Капитал   Зошто купив стан од Адора Инженеринг?   Страница од магазин Капитал на 7-ми март 2013      

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НАПРАВИ ИНВЕСТИЦИСКИ БУМ ВО 2012 ГОДИНА

Ген. дир, проф. д-р Ванчо Чифлиганец на затворањето на RealExpo-Скопје 2013

Адора Инженеринг во периодот меѓу двата саеми на недвижности, во текот на 2012 година, продаде околу 270 елитни станови во Скопје, Охрид и Струмица, комплетно заврши и предаде во употреба 300 станови во Скопје и изгради нови 300 висококвалитетни станови во општината Аеродром, Ново Лисиче-Скопје. Со вкупен годишен обрт од околу 50 милиони евра и […]

ДРАГАНА ЧИФЛИГАНЕЦ-МЕЃУ 10 ТОП МЕНАЏЕРКИ ВО МАКЕДОНИЈА ВО 2012

Избор на Драгана Чифлиганец за најуспешна жена-менаџер во Македонија во 2012

Драгана Чифлиганец, извршен директор на „Адора Инженеринг“ ја доби наградата менаџер на годината на манифестацијата „Избор на 10 нејуспешни жени менаџери во 2012 година“ во хотелот Континентал во Скопје, на која присуствуваа првата дама, Маја Иванова, сопруга на претседателот на Македонија Ѓорѓе Иванов и министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска. Чифлиганец е една од најмладите и […]

ЗА ХУМАНИТЕ СРЦА НА ЛЕКАРИТЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ОД АДОРА ВО АПРИЛ

Адора акција во месец април за сите здравствени работници

„ЗА ХУМАНИТЕ СРЦА НА ЛЕКАРИТЕ“ е специјална акција што во месец април, по повод Светскиот ден на здравјето-7 април, ја спроведува градежната компанија „Адора Инженеринг“ со поволна понуда за лекарите и сите здравствени работници кои ќе купат стан во елитните објекти во Скопје, Охрид и Струмица. Целта на понудата насловена : „ЗА ХУМАНИТЕ СРЦА НА […]