ПОНУДА НА КВАЛИТЕТЕН ДОМ ОД АДОРА, ПО ПОВОД 15-ТИ МАЈ, МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА СЕМЕЈСТВОТО

        Во знак на внимание и поддршка на Меѓународниот ден на семејството-15 Мај, што се одбележува во целиот свет под покровителство на ООН, градежната компанија „Адора Инженеринг“ нуди поволна понуда во мај на квалитетни домови во своите елитни станбено-деловни објекти во Скопје, Охрид и Струмица. Секое семејство заслужува квалитетен дом, за современо, […]

ПО ПОВОД ВЕЛИГДЕН, СЕ ПОСТАВИ КАМЕН ТЕМЕЛНИК И СЕ ГРАДИ КАМБАНАРИЈА НА ЦРКВАТА СВЕТИ ЈОВАН КРСТИТЕЛ ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ-СКОПЈЕ

ПО ПОВОД ВЕЛИГДЕН, СЕ ПОСТАВИ КАМЕН ТЕМЕЛНИК И СЕ ГРАДИ КАМБАНАРИЈА НА ЦРКВАТА СВЕТИ ЈОВАН КРСТИТЕЛ ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ-СКОПЈЕ По повод Велигденските празници, се постави камен темелник и се гради камбанарија на црквата Свети „Јован Крстител“ во новиот парк во општина Аеродром, Скопје, донација на градежната компанија „Адора Инженеринг“. Поставена на северната страна во дворот […]

„АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ“-СКОПЈЕ-ПРВА ГРАДЕЖНА КОМПАНИЈА ПО УСПЕХ И НА 12-ТО МЕСТО МЕЃУ НАЈУСПЕШНИТЕ ФИРМИ ВО МАКЕДОНИЈА

„Адора Инженеринг“, по повод првото-лидерско место меѓу градежните компании од високата градба во 2012 година во Македонија и 12-та позиција како најуспешна компанија, според најновиот извештај на Централниот Регистар на Р. М., за Првомајските и Велигденски празници нуди специјална понуда со поволни цени и услови за купувачите. За само една година, од 2011 досега, според […]