НОВОСТИ

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ПО ПОВОД 50 ГОДИНИ ОД СКОПСКИОТ ЗЕМЈОТРЕС, СО АСЕИЗМИЧКИ ПАСОШ ЗА СИГУРЕН ДОМ И МИРЕН СОН НА ГРАЃАНИТЕ

Со цел преку станбено-деловни објекти со подобра асеизмичка стабилност да се зголеми сигурноста и безбедноста на граѓаните на Скопје и Македонија, „Адора Инженеринг“ на уникатен

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ КАКО ГЛАВЕН СПОНЗОР ГО ПОДДРЖУВА ФЕСТИВАЛОТ ОХРИДСКО ЛЕТО 2013

Во рамките на корпоративните општествено одговорни практики, „Адора Инженеринг“ како главен спонзор, го поддржува 53-тото издание на нашата најголема музичко-сценска манифестација Охридско Лето, што синоќа

Прочитај повеќе »

ОГРОМЕН ИНТЕРЕС ВО ЈАВНОСТА И МЕДИУМИТЕ ЗА „ВЕШТАЧКИОТ ЗЕМЈОТРЕС“ НА „АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ“ И ИЗИИС

Научната потврда на врвната асеизмичка стабилност на елитните станбени објекти на „Адора Инженеринг“ со симулираниот „вештачки земјотрес“ на станбена  десеткатница во општина Аеродром, Скопје, предизвика

Прочитај повеќе »

„Вештачки земјотрес“ по повод 50 години од скопскиот земјотрес, ја потврди асеизмичката стабилност на станбените објекти на Адора Инженеринг

 „Вештачки симулиран потрес“ на десеткатен објект во станбената населба „Адора“ во општина Аеродром, Ново Лисиче, во Скопје, изведен денес, и научно ја потврди врвната

Прочитај повеќе »

Прием во чест на завршувањето на Европското првенство во борење во Резиденција Адора инженеринг –Црниче 06,07,2013 г.

 Адора инженеринг дооел Скопје во Резиденцијата Црниче на Водно, во саботата 06,7,2013 г. организира свечен прием во чест на завршувањето на Европското  првенство

Прочитај повеќе »

Извршниот директор на „Адора Инженеринг“ Драгана Чифлиганец се стекна со титула доктор на науки

 Драгана Чифлиганец, извршниот директор на „Адора Инженеринг“ се стекна  со титулата доктор на науки, откако на 2 јули 2013 година, успешно ја одбрани докторската дисертација

Прочитај повеќе »