НОВОСТИ

НА 28-МИ АВГУСТ, ПРАЗНИКОТ ГОЛЕМА БОГОРОДИЦА, АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ГО ОДБЕЛЕЖУВА 11-ТИОТ РОДЕНДЕН

На 28-ми август, православниот празник „Пресвета Богородица“ и Денот на македонските рудари, „Адора Инженеринг“ слави 11 години од постоењето.   Компанијата, 11-тиот роденден го одбележува како

Прочитај повеќе »

Промотивни цени и изненадувања за купувачите за 11-тиот роденден на Адора. Да прославиме заедно!

Градежниот лидер на Македонија, на 28-ми август, празникот Голема Богородица, слави 11 години од своето постоење. По повод роденденот, подготвивме промотивни цени и изненадувања за

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ИМА ПЛАТЕНО НАЈСКАПИ ГРАДЕЖНИ ЛОКАЦИИ ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ-СКОПЈЕ

„Адора Инженеринг“ ја информира јавноста дека локациите со државно  градежно земјиште купени на јавна лицитација во Реонски Центар и Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје,ги има

Прочитај повеќе »

ЗАЕДНИЧКА РЕЛАКСАЦИЈА НА ЖЕНСКИОТ ТИМ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗА ПОЕФЕКТИВНА РАБОТА

Во духот на популараниот „Team building“, женскиот дел од тимот на „Адора Инженеринг“, со заедничко дружење после работа, капење во рекреативен базен, релаксирачка масажа, пријатна

Прочитај повеќе »

ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЈА ЗА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО КАМПАЊАТА ЗЕЛЕНА АРХИТЕКТУРА, ПРЕЗЕНТИРАА СТУДЕНТИТЕ НА ЛЕТНАТА ШКОЛА 2013

Промотивна кампања за „Адора Инженеринг“ под мотото „Зелена архитектура“, со акцент на еко домовите, иновативни решенија и предлози кои заслужуваат внимание, презентираа студентите на крајот

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ИМ ГО ЧЕСТИТА РАМАЗАН БАЈРАМ НА ИСЛАМСКИТЕ ВЕРНИЦИ ВО МАКЕДОНИЈА

 „Адора Инженеринг“ на сите припадници на муслиманската вероисповед во Македонија, на своите вработени, купувачи, деловни партнери,  соработници и на  Исламската верска заедница им го честита

Прочитај повеќе »

МЕНАЏМЕНТ И ЛИДЕРСТВО ЗА УСПЕШЕН БИЗНИС-ПРЕЗЕНТИРАНА УСПЕШНАТА ГРАДИТЕЛСКА МАКЕДОНСКА ПРИКАЗНА ЗА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА ЛЕТНА ШКОЛА 2013

Успешната развојна градителска приказна на Адора Инженеринг преку предавање на тема „Менаџмент и лидерство за успешен бизнис, Адора Инженеринг-Скопје“ беше  презентирана од страна на генералниот

Прочитај повеќе »