НОВОСТИ

ПРВ СТАНБЕН КОМПЛЕКС СО СТУДИЈА ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ НИСКО ЕНЕРГЕТСКИ ОБЈЕКТ-ПОДГОТВЕН ЗА ЕНЕРГЕТСКИ ПАСОШ

Адора Инженеринг повеќе години гради енергетски ефикасни објекти според европските стандарди, уште пред донесувањето на Правилникот за енергетски карактеристики на згради во Македонија. Како компанија

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ-СКОПЈЕ ГО ПОДДРЖА И УЧЕСТВУВАШЕ НА ВЕЛОСИПЕДСКОТО ДЕФИЛЕ ВО СКОПЈЕ

Во рамките на Европската недела на движење, под мотото „Во град без мој автомобил“ Адора Инженеринг учествуваше и го поддржа масовното  велосипедско дефиле  што денес

Прочитај повеќе »

ПОГЛАВАРОТ НА МПЦ Г. Г. СТЕФАН И ДРУГИ КОМПЕТЕНТНИ ЛИЧНОСТИ ЈА ПОСЕТИЈА ЦРКВАТА СВЕТИ ЈОВАН КРСТИТЕЛ

Поглаварот на МПЦ, Архиепископот Охридски и Македонски, г.г. Стефан, проф.   д-р Елизабета Димитрова, познат византолог, професор на Институтот за историја на уметост и археологија при

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ГО ПОДДРЖУВА И УЧЕСТВУВА НА СОВЕТУВАЊЕТО ЗА ЗАКОНОТ ЗА КАТАСТАР НА НЕДВИЖНОСТИ И ПРИМЕНА ВО ПРАКТИКАТА

Примена на новиот закон за катастар на недвижности во практиката, дилеми и предизвици беше во фокусот на расправата на советувањето, кое денес во хотелот Холидеј

Прочитај повеќе »

Ниските сметки за струја-доказ за енергетската ефикасност на домовите на Адора Инженеринг

Сметките за потрошената струја што пристигнуваат за домовите на Адора Инженеринг и фактички ја докажуваат енергетската ефикасност на станбените  објекти на компанијата. Потврда за тоа

Прочитај повеќе »

НОВ ЕЛИТЕН СТАНБЕН ОБЈЕКТ ГРАДИ АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО СРЦЕТО НА ОПШТИНА АЕРОДРОМ-СКОПЈЕ

„Адора Инженеринг“ забележа нов градежен рекорд, подигнувајќи за само 56 дена нов елитен станбено-деловен објект во срцето на општина Аеродром во Скопје, во близина на

Прочитај повеќе »

ЗА 8-МИ СЕПТЕМВРИ-ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА, ПРОМОТИВНА НЕДЕЛА СО ПОВОЛНОСТИ ЗА КУПУВАЧИТЕ ВО АДОРА

По повод државниот празник 8-ми септември, Денот на независноста на Република Македонија, „Адора Инженеринг“ организира промотивна недела за своите купувачи. Сите кои во овој предиот

Прочитај повеќе »