НОВОСТИ

ПРОБНОТО ПАРНО ГРЕЕЊЕ ВО ОБЈЕКТОТ ПОД ВОДНО И ДВА ОБЈЕКТИ ВО НОВО ЛИСИЧЕ-СКОПЈЕ ЌЕ ЗАПОЧНЕ ОКОЛУ 15 НОЕМВРИ

Градежната компанија Адора Инженеринг-Скопје ги известува станарите во елитните објекти на компанијата: Скопје-Под Водно на ул. „Димче Мирчев“ бр. 20 во центарот на Скопје и

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДОНИРАШЕ ОПРЕМА ЗА УЧИЛНИЦИ ВО ДЕТСКАТА ГРАДИНКА ВО РАДОВИШ

„Адора Инженеринг“-Скопје донираше детски масички и столчиња во детската градинка „Ацо Караманов“ во Радовиш. Градежната компанија покажа слух за потребите на најмладите жители на Радовиш

Прочитај повеќе »

СО ВГРАДЕНИ 500 М³ БЕТОН ПОСТАВЕНА ТРЕТАТA АРМИРАНО-БЕТОНСКА ПЛОЧА НА НОВИОТ ОБЈЕКТ СКОПЈЕ-АЕРОДРОМ-ЦРКВА

Со вградување 500 м³ бетон, 47 кг/м² и 130 кг/м³, вредните градежни работници и мајстори на Адора Инженеринг ја поставија третата приземна армирано-бетонска плоча на

Прочитај повеќе »

Д-Р ДРАГАНА ЧИФЛИГАНЕЦ, ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ПАЗАРОТ НА НЕДВИЖНОСТИ НА БИЗНИС ФОРУМОТ НА РОТАРИ КЛУБОТ СКОПЈЕ-ЦЕНТАР

Извршниот директор на „Адора Инженеринг“-Скопје, д-р Драгана Чифлиганец, со презентација на тема „Пазарот на недвижнини, состојби и перспективи“, во хотелот „Стоун Бриџ“ во Скопје се

Прочитај повеќе »

ИНТЕНЗИВНО СЕ ГРАДИ НОВИОТ СТАНБЕН ОБЈЕКТ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СКОПЈЕ- АЕРОДРОМ ЦЕНТАР КАЈ ЦРКВАТА СВЕТИ ИЛИЈА

Со засилено темпо се гради новиот елитен објект на Адора Инженеринг-Скопје во станбениот комплекс во срцето на општина Аеродром, во близина на црквата Свети Илија,

Прочитај повеќе »

ИНОВАЦИЈАТА-ТУЛА-ПРОИЗВЕДЕНА ЗА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ- ДРАСТИЧНО ПОМАЛИ ТОПЛИНСКИ ГУБИТОЦИ И ПОДОБРЕНА ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА НА НОВИОТ ЕНЕРГЕТСКИ СТАНБЕН ОБЈЕКТ-А КЛАСА ВО СКОПЈЕ-АЕРОДРОМ ЦЕНТАР

Новиот станбен објект на Адора Инженеринг во Скопје-Аеродром Центар е комплетно изѕидан со керамички блок со ниска вредност на коефициентот на топлинска спроводливост (вредност ламбда),

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗАПОЧНА ДА ГО ГРАДИ ВТОРИОТ ОБЈЕКТ ВО ЕЛИТНИОТ СТАНБЕН КОМПЛЕКС ВО СРЦЕТО НА ОПШТИНА АЕРОДРОМ-СКОПЈЕ

Во непосредна близина на црквата „Свети Илија“ и Меѓународната железничка и автобуска станица во Скопје, во срцето на Општина Аеродром, Адора Инженеринг го гради вториот

Прочитај повеќе »

СО ПРИМЕНА НА ИНОВАЦИИТЕ ЗА БЕЗБЕДНО, КВАЛИТЕТНО И ЕКОНОМИЧНО ДОМУВАЊЕ И ПРОМОЦИЈА НА ПРВИОТ А-КЛАСА ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСЕН ОБЈЕКТ, АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА МАКИНОВА 2013

Како лидер во градежништвото во Македонија кој постојано ги применува современите иновации во високоградбата за побезбедно, поквалитетно и долгорочно поекономично домување, единствениот градежен супербренд Адора

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ГО ИЗГРАДИ ПРВИОТ „А-КЛАСА“ НИСКО ЕНЕРГЕТСКИ КОЛЕКТИВЕН СТАНБЕН ОБЈЕКТ ВО МАКЕДОНИЈА

На саемот за иновации Макинова, во рамките на Технома 2013, трговската марка Адора Инженеринг ќе го претстави иновативниот продукт, првиот изграден колективен станбен објект „А-КЛАСА“

Прочитај повеќе »