НОВОСТИ

Новогодишна забава со Дедо Мраз за најмалите во Адора Инженеринг

Адора Инженеринг и оваа година традиционално организираше новогодишна забава за најмилите- децата на вработените. Тие  во просториите на Адора Инженеринг цртаа, се забавуваа со детските

Прочитај повеќе »

Благодарница на Адора Инженеринг –Скопје, за придонес во одбележување на 50 години од скопскиот земјотрес

Адора Инженеринг од Скопје, доби благодарница од  Градот  Скопје  за придонес во реализација на проектот „Одбележување на 50 години од скопскиот земјотрес “, кој се

Прочитај повеќе »

Адора Инженеринг-Скопје со ребрендирање на логото, прослави 11 години успешна работа

„Адора Инженеринг“- Скопје  на 26.12.2013  во хотел Александар Палас ја заокружи 2013 година со коктел прослава на која присуствуваа и обраќање кон гостите имаа Поглаварот

Прочитај повеќе »

ПУШТЕНА Е ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ ВО СИТЕ СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО НОВО ЛИСИЧЕ-АЕРОДРОМ-СКОПЈЕ

Се известуваат станарите на петте нови елитни станбени објекти на Адора Инженеринг во Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје, дека во сите нив може да се

Прочитај повеќе »

ВО ЕМИСИЈАТА ЖИВОТ СО СТИЛ, НЕДЕЛА-22.12.2013. 16.20. Ч. НА ТВ 24 ВЕСТИ, ЗА ЕЛИТНОТО ДОМУВАЊЕ ВО ОБЈЕКТОТ НА АДОРА ВО ОХРИД ЌЕ ЗБОРУВААТ СТАНАРИТЕ

Во рамките на тв серијалот „Елитен стил на домување со Адора“, во емисијата „Живот со стил“ на тв 24 Вести, во недела, на 22 декември,

Прочитај повеќе »

ПУШТЕНИ СЕ ВО УПОТРЕБА СИСТЕМИТЕ ЗА КАНАЛИЗАЦИЈА И ВОДОСНАБДУВАЊЕ ВО ДЕЛ ОД НОВИТЕ ОБЈЕКТИ НА АДОРА ВО НОВО ЛИСИЧЕ-АЕРОДРОМ-СКОПЈЕ

Адора Инженеринг ги информира станарите дека во петте нови елитни станбени објекти во Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје, пуштена е фекланата канализација, додека во објектите

Прочитај повеќе »

РЕДОВЕН РЕЖИМ НА РАБОТА НА ПАРНОТО ГРЕЕЊЕ ВО ЕЛИТЕН СТАНБЕН ОБЈЕКТ НА АДОРА-НОВО ЛИСИЧЕ-ФЕВРУАРСКИ ПОХОД 42

Се известуваат станарите во елитниот станбен објект на Адора Инженеринг во Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје, на ул. „Февруарски поход“ бр. 42, дека објектот е

Прочитај повеќе »