НОВОСТИ

СО ВТОР ВЕШТАЧКИ ЗЕМЈОТРЕС АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И ИЗИИС ЈА ПОТВРДИЈА ВРВНАТА СИГУРНОСТ НА СТАНБЕН ОБЈЕКТ ВО СКОПЈЕ

Адора Инженеринг и Институтот за земјотресно инженерство и сеизмологија ИЗИИС, со „вештачки земјотрес“ на врвот на единаесеткатен станбен објект во општина Аеродром, Скопје, повторно научно ја

Прочитај повеќе »

Со „вештачки земјотрес“, Адора Инженеринг и ИЗИИС во прилог на новините во Законот за градење, повторно ќе ја докажуваат стабилноста на станбен објект во Скопје

Адора Инженеринг со Институтот за земјотресно инженерство и сеизмологија ИЗИИС, со „вештачки земјотрес“ повторно научно ќе ја докажуваат стабилноста на станбените објекти, изградени од оваа

Прочитај повеќе »

ПРЕТСТАВНИЦИ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА РАБОТИЛНИЦА КАКО ДО ПОГОЛЕМ ИМИЏ И ПРОФИТ ПРЕКУ ОПШТЕСТВЕНАТА ОДГОВОРНОСТ?

На работилница на тема „Како до поголем имиџ и профит преку општествената одговорност и balance scorecard“, знаењата за стандардизираната примена на општествената одговорност ги усовршуваа

Прочитај повеќе »

ИЗМЕНИТЕ ВО „КУПИ КУЌА, КУПИ СТАН“ ОД ГОЛЕМА КОРИСТ ЗА КУПУВАЧИТЕ, ИНВЕСТИТОРИТЕ ВО ВИСОКОГРАДБАТА И ДРЖАВАТА

Во градежната компанија Адора Инженеринг се оценува дека новите позитивни  измени на министерството за финансии на условите предвидени со проектот „Купи куќа, купи стан“ се

Прочитај повеќе »

ТОМИСЛАВ НАУМОВСКИ, КУПУВАЧ НА СТАН ВО НОВО ЛИСИЧЕ ГО ПОДИГНА ТЕЛЕВИЗОРОТ СО НАГРАДНИОТ ВАУЧЕР ОД АДОРА

Томислав Наумовски, среќниот купувач на стан во елитниот комплекс „Адора“ во Ново Лисиче, Аеродром, Скопје, го подигна подарокот што го доби со наградниот ваучер од

Прочитај повеќе »

СО НАГРАДНО ПАТУВАЊЕ ОД АДОРА, МАЈА ШИШКОВА, СТАНАР ВО ЕЛИТНИОТ ОБЈЕКТ ПОД ВОДНО, УЖУВАШЕ ВО УБАВИНИТЕ НА ДУБАИ

Маја Шишкова, купувач на стан од Адора Инженеринг во елитниот станбен објект Скопје-Под Водно, неодамна со нејзината сестра Василка уживаа во убавините на светската туристичка

Прочитај повеќе »