НОВОСТИ

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ИМ ДОДЕЛИ НАГРАДИ НА НАЈКРЕАТИВНИТЕ УЧЕНИЦИ ВО АКЦИЈАТА „ДА ЈА ЗАСАДИМЕ МАКЕДОНИЈА СО РОЗИ“

Адора Инженеринг додели три награди на најкреативните млади учесници во  акцијата „Да ја засадиме Македонија со рози“, на завршната манифестација денес во Младинскиот културен центар

Прочитај повеќе »

СО ЗАСАДУВАЊЕ 200 САДНИЦИ РОЗИ, АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СЕ ВКЛУЧИ ВО ЕКО АКЦИЈАТА „МАКЕДОНИЈА ЗЕМЈА НА ЦВЕЌЕТО, ЗЕМЈА НА РОЗИТЕ“

Со садење на 200 садници од рози во парк шумата „Александрија“ околу резиденцијалниот објект во Црниче-Скопје, Адора Инженеринг се вклучи во националната еколошка акција „Македонија

Прочитај повеќе »

ЗАПОЧНА АКЦИЈАТА ЗА САДЕЊЕ РОЗИ ВО СКОПЈЕ И МАКЕДОНИЈА ВО КОЈА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ УЧЕСТВУВА СО 200 САДНИЦИ

Со садење садници од рози во зелените појаси во општина Аеродром, покрај булеварот „Видое Смилевски Бато“ во Скопје, на првиот ден на пролетта започна  националната

Прочитај повеќе »

Д-р Драгана Чифлиганец-добитник на признанието „ДАМА ВО ГРАДЕЖНИШТВОТО“ на Саемот на градежништво и недвижности 2014

Д-р Драгана Чифлиганец, извршен директор на градежната компанија Адора Инженеринг е добитник на признанието „ ДАМА во градежништвото“,  за посебен придонес во градежништвото и уривање

Прочитај повеќе »

ГОЛЕМА ПОСЕТЕНОСТ И ИНТЕРЕС ЗА КУПУВАЊЕ СТАНОВИ НА ШТАНДОТ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА САЕМОТ ЗА НЕДВИЖНОСТИ REALEXPO 2014

Голема посетеност и интерес за купување на елитни станови има на штандот на Адора Инженеринг на меѓународниот 4-тиот Саем за недвижности и инвестиции што во

Прочитај повеќе »