НОВОСТИ

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА НАГРАДИТЕ ЗА НАЈДОБРИ ООП ВО 2013

Адора Инженеринг зеде активно учество во информативната сесија што министерството за економија и координативното тело за општествена одговорност на претпријатијата во ЕУ инфо центарот во

Прочитај повеќе »

ГАРАЖА ЗА ПОЛА ЦЕНА-ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЈА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Со пролетната промоција, која продолжува по повод Првомајското празнување,  Адора Инженеринг на граѓаните им нуди исклучителна можност и по Велигденските празници да купат  модерен паркинг

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО РЕКОРДНА ПРОДАЖБА НА 87 СТАНОВИ ВО ПРВОТО ТРИМЕСЕЧЈЕ ОД 2014 ЗАБЕЛЕЖА ПОРАСТ ЗА 45 % ОД МИНАТАТА ГОДИНА

Со рекордна продажба на 87 елитни станови во првите три месеци од годинава,  Адора Инженеринг забележа пораст на продажбата од 45 % споредено со првото

Прочитај повеќе »

ДОДЕЛЕН АПАРАТ ЗА КОР БИОПСИИ НА ДРЖАВНАТА КЛИНИКА ЗА РАДИОТЕРАПИЈА И ОНКОЛОГИЈА, ДОНАЦИЈА СО УЧЕСТВО НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Првиот апарат-пиштол за кор биопсии, кој денеска и беше предаден на Клиниката за радиотерапија и онкологија во Државната болница во Скопје, е донација на неколку

Прочитај повеќе »