НОВОСТИ

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДОБИ МЕЃУНАРОДНА НАГРАДА ЗА ГРАДЕЖНИШТВО НА ЕМИНЕНТЕН СОБИР ВО МАДРИД-ШПАНИЈА

Адора Инженеринг ја доби високата меѓународна награда за градежништво што на ген. дир, проф. д-р Ванчо Чифлиганец за забележителни бизнис активности, посветена и успешна работа,

Прочитај повеќе »

ЦРКВАТА СВЕТИ ЈОВАН КРСТИТЕЛ ВО НОВО ЛИСИЧЕ-АЕРОДРОМ-СКОПЈЕ Е ВО ЗАВРШНА ФАЗА И НАСКОРО ЌЕ БИДЕ ОСВЕТЕНА

Црковниот храм Свети Јован Крстител, што се гради во паркот со авион во Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје, донација на Адора Инженеринг, под ктиторство на

Прочитај повеќе »