НОВОСТИ

РАСТЕ ПРОДАЖБАТА НА СТАНОВИ, ГРАДЕЖНИТЕ КОМПАНИИ СО ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ СТАНОВИ ЗА ПРОЕКТОТ „КУПИ КУЌА, КУПИ СТАН“ – АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО 24 АКТУЕЛНИ БИЗНИС ТЕМИ ВО МЕДИУМИТЕ

Граѓаните кои сакаат да купат докажано сигурен, висококвалитетен еко стан во елитните објекти на Адора Инженеринг со субвенциониран кредит согласно владиниот проект „Купи куќа, купи стан“,

Прочитај повеќе »

ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ-ГЕН. ДИР. НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ИМ СЕ ОБРАТИ НА ДИПЛОМИРАНИТЕ И МАГИСТРИРАНИТЕ СТУДЕНТИ НА АМЕРИКАН КОЛЕЏ-СКОПЈЕ

Генералниот менаџер на Адора Инженеринг проф. д-р Ванчо Чифлиганец, на дипломираните и магистрираните студенти на Американ колеџ Скопје од генерацијата 2013-2014 им посака успешна професионална

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЌЕ ГРАДИ СПОРТСКО-РЕКРЕАТИВЕН КУЛТУРНО-ЗАБАВЕН КОМПЛЕКС „АДОРА ИНТЕРНАЦИОНАЛ“-СТАРСКИ ДОМ „ВТОРА МЛАДОСТ“ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ВО СКОПЈЕ КУПЕНО ДЕНЕС ОД ДРЖАВАТА

Градежната компанија Адора Инженеринг денес на јавна лицитација купи државно градежно земјиште за изградба на модерен старски дом „Втора младост“ во општина Илинден, Скопје, што

Прочитај повеќе »

Највисока асеизмичка стабилност и повекекратно зголемена јачина на вграден бетон имаат објектите на Адора инженеринг на ГП 3.13 и ГП 3.16 во Аеродром-Ново Лисиче,потврди контролата на ИЗИС и Евро Консалтинг

На  16.9.2014 година експерти од ИЗИС работно ги посетија  објектите на Адора Инженеринг кои се градат на ГП 3.13 и ГП 3.16 во Аеродром-Ново Лисиче.Во

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДОБИ НАЦИОНАЛНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Градежната компанија Адора Инженеринг го доби 9-тото високо национално признание за ООП, плакета за 2013 година, во категоријата „Заштита на животната средина“, за проектот „А

Прочитај повеќе »