НОВОСТИ

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СЕ ПРЕТСТАВИ НА МЕЃУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ОПШТЕСТВЕНАТА ОДГОВОРНОСТ НА ГЛОБАЛНИОТ ДОГОВОР НА ООН ВО СКОПЈЕ

Адора Инженеринг, својата долгогодишна посветеност и искуство како општествено одговорна компанија ја презентира пред учесниците на интернационалната конференција “Општествената одговорност-услов за конкурентен и одржлив бизнис“

Прочитај повеќе »

ЧЕСТИТКА И БЛАГОДАРНОСТ ЗА СИТЕ ВРАБОТЕНИ ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗА ИНТЕРНАЦИОНАЛНАТА ЕВРОПСКА НАГРАДА ЗА КВАЛИТЕТ ВО ПАРИЗ-ФРАНЦИЈА-2014

По повод најновото високо интернационално признание, европската награда за квалитет што Адора Инженеринг деновиве ја доби во Париз, Франција од Клубот на водечките бизнис и

Прочитај повеќе »

ИЛЈАДНИЦИ ГРАЃАНИ НА ШТАНДОТ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА САЕМОТ „ВДОМИ СЕ ВО 3 ЧЕКОРИ“ ВО СИТИ МОЛ-СКОПЈЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ПРОЕКТОТ „КУПИ КУЌА, КУПИ СТАН“

Повеќе илјади посетители, млади брачни парови, поединци и семејни луѓе и повозрасни граѓани, изминатиот викенд го посетија штандот на Адора Инженеринг, интересирајќи се за понудата

Прочитај повеќе »

ГОЛЕМ ИНТЕРЕС ЗА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И ПРОЕКТОТ „КУПИ КУЌА, КУПИ СТАН“ НА САЕМОТ „ВДОМИ СЕ ВО 3 ЧЕКОРИ“ ВО СИТИ МОЛ

Граѓаните на Скопје и другите градови и претставниците на медиумите покажаа голем интерес за Адора Инженеринг и нејзината вклученост во владиниот проект „Купи куќа, купи

Прочитај повеќе »

ЗАПОЧНА ИЗВЕДБАТА НА ВРЕЛОВОДНИТЕ ПРИКЛУЧОЦИ ЗА ПАРНОТО ГРЕЕЊЕ ВО ПЕТТЕ СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ ВО НОВО ЛИСИЧЕ-АЕРОДРОМ-СКОПЈЕ

Се известуваат станарите на петте станбени објекти на Адора Инженеринг во Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје, на улица „Февруарски Поход“ број 8, 10, 14, 24

Прочитај повеќе »

ПОСТАВЕНА Е ВТОРАТА ПЛОЧА НА НОВИОТ ЕЛИТЕН ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ-ПАРК 2“ ВО СКОПЈЕ

Градежната компанија Адора Инженеринг ја постави плочата над второто  ниво на гаражниот подрумски простор, на новиот елитен станбено-деловен објект „Аеродром Парк 2“ кој интензивно се

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО НАЈДОБРИТЕ ООП ПРАКТИКИ СЕ ПРЕТСТАВИ НА ПАНЕЛ ДИСКУСИЈАТА ЗА ПРОЕКТОТ КОО ЗА СИТЕ

Адора Инженеринг учествуваше на панел дискусијата што во организација на Бизнис конфедерацијата на Македонија се одржа во Скопје, на која беа презентирани придобивките од проектот

Прочитај повеќе »