НОВОСТИ

АДОРА СО НАГРАДНОТО ПАТУВАЊЕ ВО ДУБАИ ЗА КУПЕН СТАН, НА МАРИНА И ГОРАН СТОЈМЕНОВИЌ ИМ ПОДАРИ НЕЗАБОРАВНА ПРОСЛАВА НА 10 ГОДИШНИНАТА ОД БРАКОТ НА НАЈВИСОКАТА КУЛА ВО СВЕТОТ

Добро е познато во јавноста дека Адора Инженеринг не продава само м² станбен простор, туку безбеден, долгорочно штедлив, еко дом А-класа со врвен европски квалитет.

Прочитај повеќе »

СО БРЗА И КВАЛИТЕТНА РАБОТА СЕ ПОСТАВИ ЕДИНАЕСЕТТАТА ПЛОЧА НАД 7 КАТ, НА НОВАТА ЗГРАДА „АЕРОДРОМ ПАРК 2“ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ- СКОПЈЕ

Следејќи ја динамиката на работење, плоча за три дена, градежната оператива на Адора Инженеринг ја постави и единаесеттата плоча над 7-ми кат, на новиот елитен

Прочитај повеќе »

УШТЕ ОКОЛУ ЕДЕН МЕСЕЦ ОСТАНА ДО ВРЕДНАТА НАГРАДНА ИГРА „СО КУПЕН ДОМ ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ, ДО АВТОМОБИЛ ПОЛО“

Уште речиси еден месец остана до извлекувањето на најсреќниот купувач на стан во 2014-та година, за добивање на вредната награда автомобил ПОЛО, што ќе се

Прочитај повеќе »

Д-Р ДРАГАНА Д. ЧИФЛИГАНЕЦ ГО ПРЕЗЕНТИРА СОЦИЈАЛНОТО ПРЕТПРИЕМНИШТВО НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА ИНТЕРАКТИВЕН ФОРУМ ВО СКОПЈЕ

На непосреден Интерактивниот форум за модерниот општествен развој и „Социјалното претприемништво“, што во организација на Ханибиз и Трипл С Груп се одржа во „Форца“-Скопје, меѓу

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗА ТРИ ДЕНА ЈА ПОСТАВИ ДЕСЕТТАТА ПЛОЧА НА ОБЈЕКТОТ „АЕРОДРОМ ПАРК 2“ ВО ОПШТИНАТА АЕРОДРОМ ВО СКОПЈЕ

За три дена, Адора Инженеринг ја постави десеттата плоча на станбено-деловниот објект „Аеродром Парк 2“, трета зграда од станбениот комплекс „Адора“ во општината Аеродром. Градежната

Прочитај повеќе »

ЗА ТРИ ДЕНА ПОСТАВЕНА Е ОСМАТА ПЛОЧА НАД ЧЕТВРТИОТ КАТ ОД ЕЛИТНИОТ СТАНБЕНО-ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ ПАРК 2“ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Градежната компанија Адора Инженеринг ја постави осмата плоча над четвртиот кат, на новиот елитен станбено-деловен објект „Аеродром Парк 2“ кој интензивно се гради во станбениот

Прочитај повеќе »

ИЗЛЕЗЕ ЛИСТОТ ЗА ПРЕДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ГРАДБА ЗА ЕЛИТНИОТ СТАНБЕН ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ ПАРК-2“

Се известуваат купувачите дека излезе листот за предбележување на градба за елитниот станбено-деловен објект „Аеродром Парк-2“, на Г.П. 7.12 , со број 104584, КО Кисела

Прочитај повеќе »

ПOСТАВЕНА Е СЕДМАТА ПЛОЧА НА ЕЛИТНИОТ ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ-ПАРК 2“ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО ОПШТИНАТА АЕРОДРОМ- СКОПЈЕ

Со армирање и бетонирање, поставена е седмата плоча на станбено-деловниот објект „Аеродром Парк 2“, што Адора Инженеринг го гради во општината Аеродром- Скопје. Со посветена,

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ПОСТАВЕНА ШЕСТТА ПЛОЧА, СЕ ПОБЛИСКУ ДО ОСТВАРУВАЊЕ НА НОВ ГРАДИТЕЛСКИ РЕКОРД

Стручните инженери, вредните мајстори и градежници во градежната компанија Адора Инженеринг, завршија со армирање и бетонирање на  шесттата плоча од елитниот станбено-деловен објект  „Аеродром Парк

Прочитај повеќе »

ВО ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ СЕ ПРЕДАВААТ ПОДЗЕМНИТЕ ПАРКИНЗИ, СОПСТВЕНОСТ НА СТАНАРИТЕ ОД ЕЛИТНИОТ ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ ПАРК 1“ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Во понеделник (10.11.2014 година) од 8 до 18 часот, ќе се изврши предавање на далечинските управувачи од подземните паркинзи кои се во сопственост на станарите

Прочитај повеќе »