АДОРА СО НАГРАДНОТО ПАТУВАЊЕ ВО ДУБАИ ЗА КУПЕН СТАН, НА МАРИНА И ГОРАН СТОЈМЕНОВИЌ ИМ ПОДАРИ НЕЗАБОРАВНА ПРОСЛАВА НА 10 ГОДИШНИНАТА ОД БРАКОТ НА НАЈВИСОКАТА КУЛА ВО СВЕТОТ

Добро е познато во јавноста дека Адора Инженеринг не продава само м² станбен простор, туку безбеден, долгорочно штедлив, еко дом А-класа со врвен европски квалитет. Она што го издвојува овој градежен супербренд од другите е приоритетот во бизнис стратегијата за посветена постојана грижа за купувачите кои со новиот дом добиваат многу повеќе, како посета на […]

СО БРЗА И КВАЛИТЕТНА РАБОТА СЕ ПОСТАВИ ЕДИНАЕСЕТТАТА ПЛОЧА НАД 7 КАТ, НА НОВАТА ЗГРАДА „АЕРОДРОМ ПАРК 2“ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ- СКОПЈЕ

Следејќи ја динамиката на работење, плоча за три дена, градежната оператива на Адора Инженеринг ја постави и единаесеттата плоча над 7-ми кат, на новиот елитен станбено-деловен објект „Аеродорм Парк 2“. Стотина неимари- армирачи, ѕидаротеслари, градежни работници ја армираа и бетонираа единаесеттата плоча, во која се вградени 20 тони железо и  165м3 бетон со цврстина на […]

УШТЕ ОКОЛУ ЕДЕН МЕСЕЦ ОСТАНА ДО ВРЕДНАТА НАГРАДНА ИГРА „СО КУПЕН ДОМ ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ, ДО АВТОМОБИЛ ПОЛО“

Уште речиси еден месец остана до извлекувањето на најсреќниот купувач на стан во 2014-та година, за добивање на вредната награда автомобил ПОЛО, што ќе се одржи на 26-ти декември на традиционалната предновогодишна прослава на Адора Инженеринг во хотелот Александар Палас во Скопје. Ги известуваме граѓаните, потенцијалните купувачи на стан од нашиот градежен супербренд, да го […]

Д-Р ДРАГАНА Д. ЧИФЛИГАНЕЦ ГО ПРЕЗЕНТИРА СОЦИЈАЛНОТО ПРЕТПРИЕМНИШТВО НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА ИНТЕРАКТИВЕН ФОРУМ ВО СКОПЈЕ

На непосреден Интерактивниот форум за модерниот општествен развој и „Социјалното претприемништво“, што во организација на Ханибиз и Трипл С Груп се одржа во „Форца“-Скопје, меѓу излагачите од бизнис секторот беше и д-р Драгана Д. Чифлиганец, извршен директор на Адора Инженеринг. Говорејќи за „Маркетинг и бренд придобивките од општествената одговорност на компаниите“, д-р Чифлиганец се осврна на […]

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗА ТРИ ДЕНА ЈА ПОСТАВИ ДЕСЕТТАТА ПЛОЧА НА ОБЈЕКТОТ „АЕРОДРОМ ПАРК 2“ ВО ОПШТИНАТА АЕРОДРОМ ВО СКОПЈЕ

За три дена, Адора Инженеринг ја постави десеттата плоча на станбено-деловниот објект „Аеродром Парк 2“, трета зграда од станбениот комплекс „Адора“ во општината Аеродром. Градежната оператива на компанијата, интензивно работеше за време на викендот, а со истото динамично и брзо темпо продолжуваат да градат и натаму, со цел побрзо поставување на последната плоча од зградата. […]

ЗА ТРИ ДЕНА ПОСТАВЕНА Е ОСМАТА ПЛОЧА НАД ЧЕТВРТИОТ КАТ ОД ЕЛИТНИОТ СТАНБЕНО-ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ ПАРК 2“ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Градежната компанија Адора Инженеринг ја постави осмата плоча над четвртиот кат, на новиот елитен станбено-деловен објект „Аеродром Парк 2“ кој интензивно се гради во станбениот комплекс „Адора“, општина Аеродром, Скопје, како нов градителски рекорд на компанијата. Три дена од поставувањето на седмата плоча, градежната оператива на Адора Инженеринг ја армираше и бетонираше осмата плоча во […]

ИЗЛЕЗЕ ЛИСТОТ ЗА ПРЕДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ГРАДБА ЗА ЕЛИТНИОТ СТАНБЕН ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ ПАРК-2“

Се известуваат купувачите дека излезе листот за предбележување на градба за елитниот станбено-деловен објект „Аеродром Парк-2“, на Г.П. 7.12 , со број 104584, КО Кисела Вода 2, Скопје. Овој докажано сигурен, висококвалитен еко објект со енергетска ефикасност А-класа, кој на станарите долгорочно ќе им штеди енергија и пари за греење, Адора Инженеринг го гради како […]

ПOСТАВЕНА Е СЕДМАТА ПЛОЧА НА ЕЛИТНИОТ ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ-ПАРК 2“ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО ОПШТИНАТА АЕРОДРОМ- СКОПЈЕ

Со армирање и бетонирање, поставена е седмата плоча на станбено-деловниот објект „Аеродром Парк 2“, што Адора Инженеринг го гради во општината Аеродром- Скопје. Со посветена, брза и квалитетна работа, стручниот тим на инженери кои  менаџираат со работата и ги организираат градежните работници и мајсторите, благодарение на поволните временски услови, работата ја завршија во предвидениот рок. […]

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ПОСТАВЕНА ШЕСТТА ПЛОЧА, СЕ ПОБЛИСКУ ДО ОСТВАРУВАЊЕ НА НОВ ГРАДИТЕЛСКИ РЕКОРД

Стручните инженери, вредните мајстори и градежници во градежната компанија Адора Инженеринг, завршија со армирање и бетонирање на  шесттата плоча од елитниот станбено-деловен објект  „Аеродром Парк 2“ во урбната општина Аеродром во Скопје. Во плочата поставена над втори спрат од објектот, вградени се 20 тони железна арматура и 167 м3 висококвалитетен бетон со цврстина МБ 40, […]

ВО ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ СЕ ПРЕДАВААТ ПОДЗЕМНИТЕ ПАРКИНЗИ, СОПСТВЕНОСТ НА СТАНАРИТЕ ОД ЕЛИТНИОТ ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ ПАРК 1“ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Во понеделник (10.11.2014 година) од 8 до 18 часот, ќе се изврши предавање на далечинските управувачи од подземните паркинзи кои се во сопственост на станарите од елитниот станбено-деловен објект „Аеродром Парк 1“ на Адора Инженеринг. Модерен подземен паркинг простор на елитниот објект„Аеродром Парк 1“ во Општина Аеродром- Скопје Елитниот станбено деловен објект на Адора Инженеринг […]