НОВ ГРАДИТЕЛСКИ РЕКОРД НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ-ЗА ТРИ РАБОТНИ ДЕНА ПOСТАВЕНА Е ПЕТТАТА ПЛОЧА НАД ПРВИОТ КАТ НА ОБЈЕКТОТ „АЕРОДРОМ ПАРК 2“ ВО СКОПЈЕ

Работејќи со голем елан, за само три работни дена, стотина неимари – градежни работници, армирачи, мајстори, помошници и инженери на Адора Инженеринг, на шести ноември 2014-та, ја поставија петтата плоча на објектот Аеродром Парк 2 во Скопје. Во чест на 70 години слободен  Радовиш и големиот христијански празник Митровден, кој насекаде го празнува македонскиот православен […]

ПOСТАВЕНА Е ЧЕТВРТАТА ПЛОЧА НА ЕЛИТНИОТ ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ ПАРК 2“ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО СКОПЈЕ

Градежната компанија Адора Инженеринг, ја постави четвртата плоча над приземје, на елитниот станбено-деловен објект „Аеродром Парк 2“  кој гарантира квалитетно, сигурно и економично домување за 100 семејства во енергетски објект од високата А класа. Под будното око на стручниот и високопрофесионален тим на градежни инженери, брзите градители и вредни мајстори на Адора Инженеринг,  ја бетонираа […]

РЕКОРДНА ПРОДАЖБА НА 46 ЕЛИТНИ СТАНОВИ ВО ОКТОМВРИ ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Со продадени 46 елитни еко домови во октомври, што е над два пати повеќе од продажбата во октомври минатата година, Адора Инженеринг забележа  најголема, рекордна месечна продажба на станови од постоењето на компанијата. „Рекордната продажба на Адора Инженеринг на 1,5 стан дневно во октомври, се должи на реномето на компанија што нуди еко станови со […]

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И ЦРВЕНИОТ КРСТ-СКОПЈЕ ЗА ДОНИРАЊЕ КОРИСТЕН МЕБЕЛ И ПОКУЌНИНА

Адора Инженеринг во соработка со Црвениот Крст на Град Скопје организира акција за донирање користен мебел и покуќнина од станарите во сите станбено-деловни објекти на овој градежен бренд во Скопје. Целта на оваа хуманитарна акција, што е во рамките на општествено одговорните практики на Адора Инженеринг е да им се помогне на граѓаните кои имаат […]