НОВОСТИ

Енергетски пасош А-класа доби станбениот објект на Г.П. 3.13 во Ново Лисиче, комплекс „Адора“, општина Аеродром, Скопје

Енергетски пасош од високата А-класа доби станбениот објект кој Адора инженеринг го изгради на Г.П. 3.13 во општина Аеродром, Скопје, во комплексот „Адора“ во Ново

Прочитај повеќе »

Семејството на познатиот фудбалер Живко Трајанов од Радовиш во посета на Адора инженеринг од каде го купи 30-тиот стан за радовишани

Адора инженеринг денес беше домаќин на исклучителниот спортист Живко Трајанов од фудбалскиот клуб „Плачковица“ и фудбалскиот клуб „Рудар“, најдобриот центарфор на сите времиња од Радовиш

Прочитај повеќе »

СРЕДБА НА МЕНАЏМЕНТОТ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО РАКОВОДСТВОТО НА ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА ЗА НОВАТА ИНВЕСТИЦИЈА „ПОРТА КИСЕЛА ВОДА“-СКОПЈЕ

Менаџментот на Адора инженеринг со ген. дир. проф. д-р Ванчо Чифлиганец  денес оствари средба со градоначалничката на општина Кисела Вода Билјана Беличанец-Алексиќ и членовите на

Прочитај повеќе »

Паричката за Василица во Адора инженеринг падна кај Катерина Коршул, менаџер за продажба и недвижности

Катерина Коршул, менаџер за продажба и недвижности, денес е најсреќна во Адора инженеринг, со паричката што ѝ се падна во традиционалното делење на василичарската пита,

Прочитај повеќе »

Буџетите на Општина Кисела Вода и Градот Скопје од Адора инженеринг ќе добијат 2.180.000 евра за купопродажба на 4403 м2 градежно земјиште на транспарентна електронска лицитација

На третиот ден на Божиќ во лето господово 2015 година  во 12 часот и 7 минути  Адора инженеринг дооел-Скопје, даде најповолна понуда  и  купи градежно

Прочитај повеќе »

Мохамед Ибрагимов, Насе Насев, и Александар Рангелов во посета на Проф. д-р Ванчо Чифлиганец и Адора инженеринг

Денес почесен гостин на Адора инженеринг дооел-Скопје, беше Мохамед Ибрагимов, трострук европски шампион во борење слободен стил, вице шампион на светот, освојувач на бронза за

Прочитај повеќе »