НОВОСТИ

СО УЧЕСТВО ОД САМО 15 % И НАЈНИСКА КАМАТА ОД 2,9 % АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА СО НАЈПОВОЛНИ КРЕДИТИ ЗА КУПУВАЊЕ СТАН

Со најниска каматна каматна стапка од 2,9 % на годишно ниво и учество од само 15 % за одобрување кредит, Адора инженеринг заедно со Комерцијална

Прочитај повеќе »

ПЕТКОВСКИ ЈА ПОДИГНАА САЕМСКАТА НАГРАДА-ОПРЕМУВАЊЕ НА НОВИОТ ДОМ ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Маргарита, Николче и Сара Петковски, среќните купувачи на стан на 5-тиот саем на недвижности, го подигнаа ваучерот од Адора инженеринг со вредната  награда-опремување на новиот

Прочитај повеќе »

Рекордна продажба на 20 станови на Адора инженеринг на 5-тиот саем на недвижности, каде Маргарита и Николче Петковски од Битола добија награда-опремување на новиот дом

На 5 меѓународен  саем на недвижности во Скопје, Адора инженеринг оствари рекордна продажба од 20 елитни сигурни енергетски ефикасни станови со вкупна површина од 1.200

Прочитај повеќе »

Извлекување награда-комплетно опремување на стан за најсреќниот купувач на стан на саем на недвижности 2015

На 7-ми март, сабота, во 14 часот на саемот на недвижности 2015, на Скопски саем, на штандот на Адора инженеринг, во присуство на купувачите, деловните

Прочитај повеќе »