СО УЧЕСТВО ОД САМО 15 % И НАЈНИСКА КАМАТА ОД 2,9 % АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА СО НАЈПОВОЛНИ КРЕДИТИ ЗА КУПУВАЊЕ СТАН

Со најниска каматна каматна стапка од 2,9 % на годишно ниво и учество од само 15 % за одобрување кредит, Адора инженеринг заедно со Комерцијална банка, на купувачите на недвижности им нуди исклучително поволни услови за станбено кредитирање. Во промотивниот период до 31-ви мај годинава, купувачите на стан од Адора инженеринг со кредит од Комерцијална […]

ПЕТКОВСКИ ЈА ПОДИГНАА САЕМСКАТА НАГРАДА-ОПРЕМУВАЊЕ НА НОВИОТ ДОМ ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Маргарита, Николче и Сара Петковски, среќните купувачи на стан на 5-тиот саем на недвижности, го подигнаа ваучерот од Адора инженеринг со вредната  награда-опремување на новиот дом купен со саемската промоција. Во пријатен амбиент, со менаџментот на компанијата, среќното семејство од Битола ја сподели радоста, што купувањето на новиот докажано сигурен, енергетски ефикасен, висококвалитетен дом во […]

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА САЕМОТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И КАРИЕРА 2015

Адора инженеринг се претстави на Job fair 2015-Саемот за вработување и кариера, што по традиција се одржа во организација на Бордот на европските студенти по технологија на градежно-архитектонскиот факултет при универзитетот Свети Кирил и Методиј во Скопје. Саемот, на кој овој градежен бренд учествуваше по втор пат, мина со голем интерес кај студентите, кои при […]

На 8 март, меѓународниот ден на жената, за успешната кариера на д-р Драгана Д. Чифлиганец

Адора инженеринг на сите припаднички на понежниот пол им го честита 8 март, меѓународниот ден на жената, со желба секој ден да добиваат внимание и третман што го заслужуваат.  Искуството и кариерата на младата успешна жена-менаџерка д-р Драгана Д. Чифлиганец, извршна директорка во Адора инженеринг, низ интервју во најновото издание на магазинот Порта 3, нека […]

Рекордна продажба на 20 станови на Адора инженеринг на 5-тиот саем на недвижности, каде Маргарита и Николче Петковски од Битола добија награда-опремување на новиот дом

На 5 меѓународен  саем на недвижности во Скопје, Адора инженеринг оствари рекордна продажба од 20 елитни сигурни енергетски ефикасни станови со вкупна површина од 1.200 м². Николче и Маргарита Петковски од Битола се најсреќните купувачи кои на извлекувањето на затворањето на саемот, ја добија вредната награда-комплетно опремување на новиот дом во објектот Аеродром-Градинка, во новиот […]

Извлекување награда-комплетно опремување на стан за најсреќниот купувач на стан на саем на недвижности 2015

На 7-ми март, сабота, во 14 часот на саемот на недвижности 2015, на Скопски саем, на штандот на Адора инженеринг, во присуство на купувачите, деловните партнери, вработените и гостите, ќе биде извлечен најсреќниот купувач на стан од Адора инженеринг за време насаемот, кој ќе ја добие вредната награда комплетно опремување на новиот дом. Со вредните […]