Адора инженеринг Ви го честита 1 мај- меѓународниот ден на трудот

Адора инженеринг на сите граѓани и работници во Република Македонија им го честита 1 мај – меѓународниот ден на трудот. Посветени во работата заедно да изградиме понапредна и просперитетна Република Македонија, во која континуирано ќе се вреднува трудот и ангажманот на секој нејзин граѓанин.

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО СПЕЦИЈАЛНА ПРВОМАЈСКА НАЈПОВОЛНА ПОНУДА НА СТАНОВИТЕ ВО ОБЈЕКТОТ БИЛЈАНИНИ ИЗВОРИ ВО ОХРИД

По повод меѓународниот празник на трудот 1-ви мај и почетокот на туристичката сезона во Охрид, Адора инженеринг за своите купувачи има специјална понуда со најповолни цени на становите во објектот Билјанини Извори во Охрид, кои важат во периодот од први до трети мај. За посетителите на Охрид во празничниот продолжен викенд, Адора организира промотивни настани […]

ИЗБРАНИ СТИПЕНДИСТИТЕ НА ПРВАТА СЕРТИФИЦИРАНА АКАДЕМИЈА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Националната асоцијација на престижни академски граѓани НАПАГ ги избра  стипендистите на првата сертифицирана академија Academy Adora Inzenering, што ги доделува фондацијата проф. д-р Ванчо Чифлиганец. Преку академијата што ќе трае три месеци, се поддржува работата и се поттикнува развојот на најуспешните и најталентираните студенти во Република Македонија од различни области на науката. Филип Илиевски од […]

Со купен и уплатен стан во април, подарок-релаксирачки викенд за хуманите здравствени работници од Адора инженеринг

Подарок, релаксирачки викенд во привлечна спа дестинација добиваат лекарите и здравствените работници кои ќе купат и уплатат стан во Адора инженеринг во месец април. Градежната компанија, лидер во високоградбата во Македонија, на овој начин сака да им возврати на медицинските работници за хуманоста и секојдневната грижа за здравјето на граѓаните, по повод 7-ми април светскиот […]

ВО АПРИЛ, СО КУПЕН СТАН, ПОДАРОК-РЕЛАКСИРАЧКИ ВИКЕНД ЗА ЛЕКАРИТЕ И МЕДИЦИНСКИТЕ РАБОТНИЦИ

По повод 7-ми април, светскиот ден на здравјето, сите здравствени работници кои во месец април ќе купат и уплатат стан во Адора инженеринг, ќе добијат специјален  подарок – релаксирачки викенд во познат спа центар. Целта на оваа промоција е да им возвратиме со посебно внимание и награда при купувањето нов дом на лекарите и здравственитеработници, […]

ЧЕСТИТ И ЗА МНОГУ ГОДИНИ ВЕЛИГДЕН. ХРИСТОС ВОСКРЕСНА, НАВИСТИНА ВОСКРЕСНА!

По повод Велигден, Адора инженеринг упатува честитка со поздравот Христос воскресна, навистина воскресна, до сите граѓани од православна вероисповед, МПЦ, претставници на институциите, деловни парнери и свои купувачи. Големиот празник на Христовото воскресение, како симбол на нов почеток и вечен живот, нека донесе многу здравје, љубов, мир, радост и благосостојба во сите православни домови, со […]