НОВОСТИ

ФОНДАЦИЈАТА ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ ГИ ДОДЕЛИ СТИПЕНДИИТЕ ЗА ПРВАТА СЕРТИФИЦИРАНА АКАДЕМИЈА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Во срдечен амбиент во Адора инженеринг, генералниот директор проф. д-р Ванчо Чифлиганец им ги подели ваучерите и размени искуства со стипендистите на академијата Адора инженеринг,

Прочитај повеќе »

СО РЕКОРДНО НАЈБРЗА, БЕЗБЕДНА И КВАЛИТЕТНА ГРАДБА, СЕ РАБОТИ КРОВНАТА КОНСТРУКЦИЈА НА СТАНБЕНИОТ ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ ЦРКВА 2“ ВО СКОПЈЕ

Со рекордно најбрза градба досега, за само 48 работни дена од почетокот на работата, подигнати се 11 нивоа од елитниот станбен објект „Аеродром Црква 2“

Прочитај повеќе »

Адора инженринг со свој штанд се претстави на промотивниот настан „Отворен ден-запознајте го УКИМ“

Денеска на платото пред Ректоратот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“-Скопје  се  одржа промотивниот настан „Отворен ден-запознајте го УКИМ“  каде што со свој штанд се претстави

Прочитај повеќе »

ВРАБОТЕНИТЕ ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ГИ УСОВРШУВААТ ПРОДАЖНИТЕ ВЕШТИНИ И СЕ ЕДУЦИРААТ ЗА ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ

Во рамките на поддршката на компанијата за континуирана едукација и усовршување на своите кадри, вработените во Адора инженеринг постојано ги развиваат своите знаења и вештини

Прочитај повеќе »

ЗА КУПЕН СТАН ВО ОБЈЕКТОТ БИЛЈАНИНИ ИЗВОРИ-ОХРИД, СО УПЛАТА И ДОГОВОР ЗА КУПОПРОДАЖБА ДО 8 МАЈ 2015-ЕКСТРА ПОВОЛНА ПОНУДА

Граѓаните кои ќе изберат и купат стан од Адора инженеринг во објектот Билјанини Извори во Охрид, заедно со докажаната сигурност, европскиот квалитет и енергетската ефикаснот

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И СТАНОВИТЕ ВО ОБЈЕКТОТ БИЛЈАНИНИ ИЗВОРИ- ВПЕЧАТЛИВ БЕЛЕГ НА ОХРИД ЗА ПРВОМАЈСКИТЕ ПРАЗНИЦИ

За време на продолжениот првомајски викенд кој го наполни Охрид со домашни и странски гости, имаше голем интерес за најповолната понуда на елитни станови на

Прочитај повеќе »