НОВОСТИ

Рекордни 150 тони железо и 1500 м3 бетон за темелната плоча на новиот станбен објект на Адора инженеринг, Аеродром- Градинка

Во непосредна близина на објектите Парк 1, 2 и 3 во општина Аеродром и меѓународната железничка и автобуска станица, Адора инженеринг го гради својот нов елитен

Прочитај повеќе »

ДОДЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ ЗА УСПЕШНО ЗАВРШЕНА АКАДЕМИЈА НА СТИПЕНДИСТИТЕ ОД ФОНДАЦИЈАТА ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ

На конференција на Националната асоцијација на престижни академски граѓани НАПАГ, која се одржа во просториите на Кинотека на Македонија, генералниот директор на Адора инженеринг, проф.

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО АКТИВНО УЧЕСТВО НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛАНТРОПИЈА ВО СКОПЈЕ

„За паметно донирање, неопходна е долгорочна и одржлива соработка, поголема комуникација и доверба  меѓу граѓанските организации и бизнисот“ е главниот заклучок на конференцијата за филантропија,

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ПОДДРЖУВА БЕСПЛАТНА AUTOCAD ОБУКА И ПОДГОТВИТЕЛНА ОБУКА ЗА ПОЛАГАЊЕ ACU ИСПИТИ

Со поддршка во организирањето на бесплатна Autocad обука и подготвителна обука за полагање Acu испити, Адора инженеринг во соработка со Семос Едукација се придружи на

Прочитај повеќе »

Успешна деловна средба меѓу менаџментот на Адора инженеринг со ген. дир. проф. д-р Ванчо Чифлиганец и претставници од НЛБ Тутунска банка Скопје

Менаџментот на Адора инженеринг со ген. дир. проф. д-р Ванчо Чифлиганец,  денес оствари средба со претставници од НЛБ Тутунска банка Скопје, при што разговараа за

Прочитај повеќе »

ВРАБОТЕНИТЕ ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО СТУДИСКА ПОСЕТА НА БРЕНДОТ GIACOMINI ВО ИТАЛИЈА И САЕМОТ EXPO 2015 ВО МИЛАНО

Спасе Стојанов, раководител на материјално и комерцијално работење во Адора инженеринг и машинскиот инженер Илија Илиев, раководител на секторот за водовод и греење, на крајот

Прочитај повеќе »