НОВОСТИ

ДОЖИВЕЈТЕ ГО ДУХОТ НА ЊУЈОРК ВО СКОПЈЕ. ЗАПОЧНА ИЗГРАДБАТА НА ЕЛИТНИОТ СТАНБЕНО-ДЕЛОВЕН КОМПЛЕКС АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

По повод најсветлиот датум во македонската историја, во предвечерјето на големиот национален празник Илинден, на влезот на општина Кисела Вода, во централното подрачје на Скопје,

Прочитај повеќе »

ПРОДОЛЖУВА ОДЛИЧНАТА СОРАБОТКА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО НЛБ ТУТУНСКА БАНКА И НА НОВИТЕ ГРАДЕЖНИ ПРОЕКТИ

На денешната работна средба на раководни претставници на НЛБ Тутунска банка со менаџментот на Адора инженеринг, договорено е да продолжи досегашната одлична соработка и на

Прочитај повеќе »

Поставена првата плоча на елитниот објект Аеродром-Градинка во општина Аеродром-Скопје

Градежната компанија Адора инженеринг започна со интензивно градење на објектот Аеродром-Градинка, дел од комплексот згради во тој дел на општината, кој ќе вдоми 120 семејства,

Прочитај повеќе »

ЕНЕРГЕТСКИ ПАСОШ А-КЛАСА СО НАЈНИСКА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА ЗА СТАНБЕНО-ДЕЛОВНИОТ ОБЈЕКТ НОВО ЛИСИЧЕ 3.16-СКОПЈЕ

Енергетски пасош од високата А-класа со досега најдобри енергетски карактеристики и најниска потрошувачка на енергија за греење, доби станбениот објект на Г.П. 3.16, изграден од

Прочитај повеќе »