НОВОСТИ

ЗА РЕКОРДНИ 47 РАБОТНИ ДЕНА , АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЈА ПОСТАВИ ПОСЛЕДНАТА ПЛОЧА НАД ПОТКРОВЈЕ НА ШЕСТИОТ ЕЛИТЕН ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ ГРАДИНКА“ ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ

Стручните инженери, вредните мајстори и градежници во градежната компанија Адора инженеринг, завршија со армирање и бетонирање на последната плоча, од елитниот станбен објект „Аеродром Градинка“

Прочитај повеќе »

Интервју за Капитал со генералниот директор на Адора инженеринг, проф. д-р Ванчо Чифлиганец

    Прочитајте го ексклузивното интервју со проф. д-р Ванчо Чифлиганец, генерален директор на Адора инженеринг, каде што тој одговара на прашања повразни со храбрите инвестиции

Прочитај повеќе »

ИНТЕНЗИВНА И КВАЛИТЕТНА ГРАДБА: БЕТОНИРАНА ПЛОЧА НАД 6-ТИ КАТ ВО АЕРОДРОМ ГРАДИНКА, СЕ РАБОТИ НА ПОДЗЕМНИТЕ ПРОСТОРИИ НА АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

Стручниот тим инженери, вредни градители и неимари на Адора инженеринг деновиве ја постави плочата над шести кат на новиот станбен објект Аеродром Градинка, во чие

Прочитај повеќе »

ВО РЕКОРДЕН РОК СЕ ПОСТАВЕНИ ТЕМЕЛНАТА ПЛОЧА НА НОВИОТ ОБЈЕКТ АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ И ПЛОЧАТА НА 4-ТО НИВО НА ОБЈЕКТОТ АЕРОДРОМ ГРАДИНКА

Во рекорден рок, за само 30 часа поставена е темелната плоча на новиот станбено-деловен објект Адора Flatiron Скопје,што Адора инженеринг го гради во централното подрачје

Прочитај повеќе »