НОВОСТИ

ИЗИИС, ДЕЛОВНИОТ ПАРТНЕР НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДОБИ „ОРДЕН ЗА ЗАСЛУГИ ЗА МАКЕДОНИЈА“

Институтот за земјотресно инженерство и сеизмологија ИЗИИС, со кој Адора инженеринг успешно соработува во докажувањето на сеизмичката стабилност на објектите, доби „Орден за заслуги за

Прочитај повеќе »

Голем интерес за станбената понуда на Адора инженеринг во Охрид преку проектот „Купи куќа, купи стан“

Со понудата на последните станови во атрактивниот објект Билјанини Извори, Адора инженеринг се претстави на второто гостување на караванот „Купи куќа, купи стан“ на министерството

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ЧЕСТИТКА ЗА 8-МИ СЕПТЕМВРИ – ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Адора инженеринг на сите граѓани на Македонија и на македонците во дијаспората, на државната и локалните власти, на своите вработени, купувачи, деловни партнери и соработници,

Прочитај повеќе »

ДОДЕЛЕНИ ДИПЛОМИ И СЕРТИФИКАТИ ПОДДРЖАНИ ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И СЕМОС ЕДУКАЦИЈА

Денеска, во просториите на Семос Едукација се доделија дипломи за успешно завршена Autodesk обука и  меѓународно признаени ACU сертификати. Преку организирањето бесплатна Autocad обука и

Прочитај повеќе »

БЕТОНИРАНА ПЛОЧА НАД ТРЕТО НИВО ГАРАЖЕН ПРОСТОР НА СТАНБЕНО-ДЕЛОВНИОТ КОМПЛЕКС АДОРА FLATIRON, ВО ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА, СКОПЈЕ.

Квалитетно, докажано, сигурно и брзо, Адора инженеринг на новиот станбено-деловен комплекс Адора Flatiron Скопје, ја постави плочата над третото ниво гаражен простор, со вградени 581м3

Прочитај повеќе »