ИЗИИС, ДЕЛОВНИОТ ПАРТНЕР НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДОБИ „ОРДЕН ЗА ЗАСЛУГИ ЗА МАКЕДОНИЈА“

Институтот за земјотресно инженерство и сеизмологија ИЗИИС, со кој Адора инженеринг успешно соработува во докажувањето на сеизмичката стабилност на објектите, доби „Орден за заслуги за Македонија“ од претседателот на државата д-р Ѓорѓе Иванов, за големиот придонес во градењето сеизмички побезбедна иднина. Адора инженеринг ја споделува радоста за добиеното признание на ИЗИИС, што е потврда на […]

БЕТОНИРАНА ПЛОЧАТА НАД ПРИЗЕМЈЕ НА КОМПЛЕКСОТ АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

Стручниот и професионален тим на Адора инженеринг, со вредните градители и мајстори,  под надзор на градежните инженери и друг висококвалификуван кадар, ја поставија плочата над приземје на атрактивниот станбено-деловен комплекс Адора Flatiron Скопје, во која се вградени 450 м3 високо-квалитетен бетон МБ 35 и 68 тони арматура. Свежото време со намалените температури што ни ги […]

Голем интерес за станбената понуда на Адора инженеринг во Охрид преку проектот „Купи куќа, купи стан“

Со понудата на последните станови во атрактивниот објект Билјанини Извори, Адора инженеринг се претстави на второто гостување на караванот „Купи куќа, купи стан“ на министерството за финансии во Охрид. Во рамките на овој проект, поддржан од Адора инженеринг, граѓаните на Македонија кои ги исполнуваат условите, можат на исклучително поволен начин, со државни субвенции, да станат […]

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ЧЕСТИТКА ЗА 8-МИ СЕПТЕМВРИ – ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Адора инженеринг на сите граѓани на Македонија и на македонците во дијаспората, на државната и локалните власти, на своите вработени, купувачи, деловни партнери и соработници, им го честита националниот празник 8-ми Септември, Денот на македонската независност. На 24 годишнината од независноста на Република Македонија, менаџментот и тимот на Адора инженеринг порачуваат сите заедно низ работните […]

ДОДЕЛЕНИ ДИПЛОМИ И СЕРТИФИКАТИ ПОДДРЖАНИ ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И СЕМОС ЕДУКАЦИЈА

Денеска, во просториите на Семос Едукација се доделија дипломи за успешно завршена Autodesk обука и  меѓународно признаени ACU сертификати. Преку организирањето бесплатна Autocad обука и подготвителна обука за полагање ACU испити, Адора инженеринг заедно со Семос Едукација се придружија на глобалната кампања на Autodesk, за сертификација на знаењата на студентите и едукаторите од повеќе Универзитети […]

БЕТОНИРАНА ПЛОЧА НАД ТРЕТО НИВО ГАРАЖЕН ПРОСТОР НА СТАНБЕНО-ДЕЛОВНИОТ КОМПЛЕКС АДОРА FLATIRON, ВО ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА, СКОПЈЕ.

Квалитетно, докажано, сигурно и брзо, Адора инженеринг на новиот станбено-деловен комплекс Адора Flatiron Скопје, ја постави плочата над третото ниво гаражен простор, со вградени 581м3 висококвалитетен бетон, МБ 35 и 60 тони бетонско железо-ребраста арматура. Денеска, искусниот, професионален и стручен тим на Адора продолжува со оплатирање и армирање на ѕидовите и столбовите од второто ниво на […]