НОВОСТИ

СО БЕТОНИРАЊЕ НА ТЕМЕЛНАТА ПЛОЧА ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ ОБЈЕКТОТ АЕРОДРОМ КРУЖЕН ТЕК ВО СКОПЈЕ

Денеска, со бетонирање на темелната плоча од страна на стручниот високопрофесионален тим на Адора инженеирнг, започна да се гради новиот станбено-деловен објект Аеродром-Кружен тек во

Прочитај повеќе »

Финансиска анализа на Душко Чифлиганец во магазинот Капитал на тема „Недвижнините како алтернатива за инвестирање“

Во новиот број на бизнис магазинот Капитал, во специјалниот прилог „Финансии“, во натписот „Вложувањето во квалитетна недвижност е најсигурна инвестиција и најцврста валута“, Душко Чифлиганец,

Прочитај повеќе »

Адора инженеринг со две национални награди за најдобри ООП во 2014 за заштита на животната средина и вложување во заедницата

Градежната компанија Адора инженеринг доби две национални признанија на денешното доделување на наградите за најдобри општествено одговорни практики на македонските претпријатија во 2014-та година на

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ГО ПОДНЕСЕ ТРЕТИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ-2014 ВО ГЛОБАЛНИОТ ДОГОВОР НА ООН

Адора инженеринг, неодамна го поднесе Извештајот за напредокот во Глобалниот Договор на ООН, за општествено одговорните практики реализирани во 2014-та година. Како општествено одговорна компанија

Прочитај повеќе »