НОВОСТИ

ЉУБОВ И ВНИМАНИЕ ЗА ДЕЦАТА ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО И ДОМОТ ЗА ДЕЦА БЕЗ РОДИТЕЛИ 11 ОКТОМВРИ ВО СКОПЈЕ ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И ПОП ДИВАТА ТАМАРА ТОДЕВСКА ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ДЕЦАТА

По повод 20-ти ноември, Светскиот ден на децата, менаџментот на Адора инженеринг и музичката ѕвезда Тамара Тодевска, ги посетија децата во СОС Детско село и

Прочитај повеќе »

ПРВ ПАТ ВО МАКЕДОНИЈА-СО СЕКОЈ КУПЕН СТАН ВО АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ-ПОДАРОК ОСИГУРУВАЊЕ НА ДОМОТ

За прв пат во Македонија, ексклузивно, за новиот атрактивен комплекс АДОРА  FLATIRON СКОПЈЕ, АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ во соработка со ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ, за секој купен стан, обезбедија

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ПОДДРШКА НА КУЛТУРАТА И УМЕТНОСТА ВО МАКЕДОНИЈА

Адора инженеринг, како општествено одговорна компанија со традиција, уште еднаш ја потврдува грижата за граѓаните и заедницата, преку поддршка на културата, уметноста и македонската поп

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ГРАДИ НОВИ ДОМОВИ- АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ И АЕРОДРОМ КРУЖЕН ТЕК

Високопрофесионалниот градежен тим на Адора инженеринг ја постави плочата над петти кат на ексклузивниот комплекс Адора Flatiron Скопје, во централната урбана зона на македонската метропола.

Прочитај повеќе »

„АЕРОДРОМ ПАРК 2“ СО ЕНЕРГЕТСКИ ПАСОШ А-КЛАСА И ПОМАЛИ ТРОШОЦИ ЗА ГРЕЕЊЕ

Станбениот објект „Аеродром Парк 2“ доби А-класа сертификат за енергетски карактеристики на згради, од лиценцираната фирма ДЕЛТА ПРОЕКТ, како официјален документ за потврда на ниската

Прочитај повеќе »