НОВОСТИ

НАДМИНАТ Е ПРОБЛЕМОТ СО АВТОДИГАЛКАТА НА ФАКОМ И ПРОДОЛЖИ БЕЗБЕДНО РАБОТАТА НА ОБЈЕКТОТ АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

Реномираната компанија Факом во текот на минатата ноќ експресно го санира техничкиот проблем на автодигалката на објектот Адора Flatiron Скопје и денес изградбата на овој

Прочитај повеќе »

СО ИНВЕСТИЦИИ ОД 50 МИЛИОНИ ЕВРА ВО 2015, НАЈГОЛЕМИ ВО ПОСТОЕЊЕТО, АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЈА ОДБЕЛЕЖА 13 ГОДИШНИНАТА НА КОМПАНИЈАТА

Со најголеми инвестициски проекти од 50 милиони евра во изградба на 1.100 станови во 2015-та година, Адора инженеринг, градежниот лидер во Македонија, ја одбележа 13

Прочитај повеќе »

ПРИЗНАНИЕ ЗА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА 60 ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ НА ЦЕМЕНТАРНИЦА УСЈЕ ТИТАН

Адора инженеринг доби вредно признание од Цементарница Усје Титан за долгогодишната плодна соработка, како потврда за особениот придонес за развојот на градежната индустрија, на прославата

Прочитај повеќе »