НОВОСТИ

ВРАБОТЕНИ ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО BUILD UP SKILLS ПРОГРАМАТА СЕ УСОВРШУВАА ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

Шест градежни работници во Адора инженеринг се стекнаа со сертификат за знаење и вештини за енергетска ефикасност, преку учеството во проeктот „Обука на градежните работници

Прочитај повеќе »

СО ОГРОМЕН ЕНТУЗИЈАЗАМ И РАБОТА ВО ТРИ СМЕНИ ВРЕДНИОТ ТИМ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЈА БЕТОНИРА ПРЕТПОСЛЕДНАТА ПЛОЧА И ЈА ИЗВИШИ АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ НА ВИСOЧИНА ОД 54 МЕТРИ

Со посветена работа од 21 час, непрекинато, во три смени, вредниот тим на Адора инженеринг до доцна во ноќните часови ја бетонираше претпоследна плоча на

Прочитај повеќе »