НОВОСТИ

ВО КОМПЛЕКСОТ АЕРОДРОМ ЗАБРЗАНО И КВАЛИТЕТНО СЕ ДОВРШУВААТ НЕКОЛКУ ОБЈЕКТИ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Градежниот тим на Адора инженеринг, со искусни инженери, вредни мајстори и потврдени градежни работници, интензивно, квалитетно и посветено работи на довршување на неколку објекти на

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СЕ ПРЕТСТАВИ НА НАСТАН НА АМЕРИКАН КОЛЕЏ СКОПЈЕ

Градежната компанија Адора инженеринг се претстави на настанот „Достигнувања и успеси на Универзитетот Американ Колеџ Скопје“ што се одржа во Националната галерија Даут Пашин Амам во Скопје

Прочитај повеќе »

АИДА ЧКАЛЕСКА-КОСТОВА КУПУВАЧ НА СТАН ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ Е ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА ЦЕЛОСНО БЕСПЛАТНО ШКОЛУВАЊЕ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ АМЕРИКАН КОЛЕЏ ВО НАГРАДНАТА ИГРА „КУПЕТЕ СТАН, ОСВОЈТЕ ШКОЛУВАЊЕ“

Аида Чкалеска-Костова, купувач на стан од Адора инженеринг е добитник на вредната награда целосно бесплатно школување на Универзитетот Американ Колеџ Скопје во наградната игра „Купете

Прочитај повеќе »

НАГРАДНАТА ИГРА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ „КУПЕТЕ СТАН, ОСВОЈТЕ ШКОЛУВАЊЕ“ ТРАЕ ДО 17 МАРТ 2016

Заинтересираните граѓани за купување квалитетна недвижност во докажаниот градежен бренд Адора инженеринг, имаат можност за освојување на вредната награда целосно бесплатно школување на Универзитетот Американ

Прочитај повеќе »

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗА СВОИТЕ ДАМИ ОРГАНИЗИРА 8-МО МАРТОВСКО ПАТУВАЊЕ ВО ПАРИЗ

Дамите во Адора инженеринг Меѓународниот ден на жената 8-ми март годинава го одбележаа со незаборавно неколкудневно патување во Париз, еден од најубавите и најинспиративни градови

Прочитај повеќе »

НАГРАДА НАЈДОБАР ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА ОД REALEXPO 2016 ЗА АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ И ГОЛЕМ ИНТЕРЕС НА СТУДЕНТИТЕ ПО ГРАДЕЖНИШТВО НА САЕМОТ НА НЕДВИЖНОСТИ ВО СКОПЈЕ

Успешната градителска приказна Адора Flatiron Скопје е прогласена за НАЈДОБАР ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА на Саемот на недвижности RealExpo 2016, за што синоќа ова вредно признание

Прочитај повеќе »

СО АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ, КОМПЛЕКСОТ АЕРОДРОМ, АДОРА DIAMOND GARDEN И НАГРАДА БЕСПЛАТНО УНИВЕРЗИТЕТСКО ШКОЛУВАЊЕ ЗА НАЈСРЕЌНИОТ КУПУВАЧ НА СТАН, АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ УЧЕСТВУВА НА САЕМОТ НА НЕДВИЖНОСТИ REALEXPO 2016 ВО СКОПЈЕ

Со уникатен штанд во стилот на новиот маркантен станбено-деловен комплекс Адора Flatiron Скопје, што за рекорден рок од шест месеци го изгради до горна плоча

Прочитај повеќе »