НОВОСТИ

Светска награда за иновативност во стилот и квалитетот на домувањето THE BIZZ 2016, Монте Карло

Адора инженеринг ја доби наградата The BIZZ 2016 за иновативност во стил и квалитетот на домувањето во Монте Карло, Монако од Светската бизнис конфедерација, една од најзначајните

Прочитај повеќе »