НОВОСТИ

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗАПОЧНА СО ИЗГРАДБА НА РЕКРЕАТИВНИОТ КОМПЛЕКС АДОРА ИЛИНДЕН СКОПЈЕ–ДОМ ЗА ЖИВЕЕЊЕ И НЕГА „ВТОРА МЛАДОСТ“

Градежната компанија Адора инженеирнг, со пригодна свеченост и поставување на камен темелник, денес започна со градба на новиот Рекреативен комплекс Адора Илинден Скопје – Дом

Прочитај повеќе »

Адора инженеринг се претстави на саемот „Денови на зелени работни места и еколошко образование“ во Скопје

Адора инженеринг се претстави на вториот ден од саемот „Деновите на зелени работни места и еколошко образование“, што здружението Гоу Грин за одржлив развој и

Прочитај повеќе »