АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗАПОЧНА СО ИЗГРАДБА НА РЕКРЕАТИВНИОТ КОМПЛЕКС АДОРА ИЛИНДЕН СКОПЈЕ–ДОМ ЗА ЖИВЕЕЊЕ И НЕГА „ВТОРА МЛАДОСТ“

Градежната компанија Адора инженеирнг, со пригодна свеченост и поставување на камен темелник, денес започна со градба на новиот Рекреативен комплекс Адора Илинден Скопје – Дом за живеење и нега „Втора младост“, во Општина Илинден, Скопје. Комплексот со капацитет за сместување на 150 лица од возрасната популација во Македонија, инвестиција вредна околу 4,5 милиони евра, ќе […]

Адора инженеринг се претстави на саемот „Денови на зелени работни места и еколошко образование“ во Скопје

Адора инженеринг се претстави на вториот ден од саемот „Деновите на зелени работни места и еколошко образование“, што здружението Гоу Грин за одржлив развој и заштита на животната средина, во соработка со Конрад Аденауер Фондацијата, трета година по ред го  организира како дел од Европската недела на одржлива енергија во Скопје. Со предавањето на тема  […]